ya arkadaşlar internetede girmiyorum ama hergün 50 krş gidio şuan -6'ya kadar düştü kontörüm napmam lazım. daha fazla düşmeden önce acil yardım edin lütfen![]()

teşekkürler yanıtın içinAynı dert bendede vardı hem symbian telefonumda hemde androidde zırt pırt 50 kuruş düşüyordu meşhur call centeri aradım halime çare olamadılar en son çare dedikleri hattımın internetini kestiler bende gıcık oldum hattı başka operatöre taşıdım böyle saçma şeymi olur allah aşkına çözümü yok yani anlıyacağın hattı taşı en güzeli kurtul![]()
ama interneti kesmek dışında bi yolu daha vardır ya :/ bakıp görücez artık burdaki yorumlara 
dediğinden bişi anlamadım kardeşdüzenli bir kontur gitme ise bir aboneliğin olmalı vodafone live de paket aboneliği kontrol et
bide turkcell için söleyebilirmisin 
düzenli bir kontur gitme ise bir aboneliğin olmalı vodafone live de paket aboneliği kontrol et

Günümüzdeki cihazlar programlar olsun kendi yazılımları olsun bir çok nedenden dolayı internete otomatik bağlanabilmektedir. TL düşüşünüz buradan kaynaklanıyordur.ya arkadaşlar internetede girmiyorum ama hergün 50 krş gidio şuan -6'ya kadar düştü kontörüm napmam lazım. daha fazla düşmeden önce acil yardım edin lütfen![]()

gölgee_65: ben netQuin anti virüs programını kullanıyorum. Ama bişi sorcam kendiliğinden güncelleme yaparken bana uyarı gelmiomu hiç değilse program açık bir şekilde karşımda olmuo mu. Böle bişeyle karşılaşmadımda o yüzden sordum
bu forumda bi yerde gördüm bi numara vardı şimdi hatırlayamadım ama bakcam. Onu yaptı şimdi 3-4 gündür kontürüm gitmedi hala -6'da kontörüm. o numarayı bulur bulmaz paylaşcam başkalarınada faydalı olabilir
herkese teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için 

teknoloji nedeniyl internete otomatik baglaniyo olabilir bende de vardı bu sorun numaramı taşıdım düzeldi
teşekkürler arkadaşım şimdi veri sayaçlarını sıfırladım bakiim artcak mı bide antivirüsü sildim bakalım veri sayacı artcak mı. bu arada bunları gözlemlemem için kontürün eksiye gitmesini engellemiştim şimdi onu aktifleştirmem lazım dimiAnti-virüs programı güncelleme yaparken ekrana bilgi gelmez mi diye soruyorsun?
Belki programın ayarlarında otomatik güncelleme açıktır ya da ekrana uyarı internet bağlantısı olunca ışık yanar sen bunu farketmemiş olabilirsin, bunu anlamanın en iyi yolu internet veri sayaçlarını sıfırla ve bak bakalım herhangi bir artış oluyor mu?
Bunlar benim tahminlerim ve şahsi fikirlerim. Yine söylüyorum en net ve kesin çözüm için müşteri hizmetlerini ara![]()
teşekkürler arkadaşım şimdi veri sayaçlarını sıfırladım bakiim artcak mı bide antivirüsü sildim bakalım veri sayacı artcak mı. bu arada bunları gözlemlemem için kontürün eksiye gitmesini engellemiştim şimdi onu aktifleştirmem lazım dimi
2 gündür internete filan girmedim telden. baktım veri sayacına hala sıfır yazıo ve kontürüm hala aynı. yani sorun antivirüsmüş teşekkürler herkese![]()
rica ederimSorunun çözülmesine sevindim. Ve sonucu takip ederek paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim dostum. Bazen sadece sorun çözüldü dahi yazıp bırakanlar oluyor (hiç yazmayanları saymıyorum) ileri zamanda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için sonucun ve nedeninin yazılması büyük önem taşımakta. Tekrar teşekkürler.

2 gündür internete filan girmedim telden. baktım veri sayacına hala sıfır yazıo ve kontürüm hala aynı. yani sorun antivirüsmüş teşekkürler herkese![]()