hergün 50 kuruşum gidio yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
hergün 50 kuruşum gidio yardım!!!
ya arkadaşlar internetede girmiyorum ama hergün 50 krş gidio şuan -6'ya kadar düştü kontörüm napmam lazım. daha fazla düşmeden önce acil yardım edin lütfen :D

oceangoing

Üye
ya arkadaşlar internetede girmiyorum ama hergün 50 krş gidio şuan -6'ya kadar düştü kontörüm napmam lazım. daha fazla düşmeden önce acil yardım edin lütfen :D

Aynı dert bendede vardı hem symbian telefonumda hemde androidde zırt pırt 50 kuruş düşüyordu meşhur call centeri aradım halime çare olamadılar en son çare dedikleri hattımın internetini kestiler bende gıcık oldum hattı başka operatöre taşıdım böyle saçma şeymi olur allah aşkına çözümü yok yani anlıyacağın hattı taşı en güzeli kurtul :)

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Aynı dert bendede vardı hem symbian telefonumda hemde androidde zırt pırt 50 kuruş düşüyordu meşhur call centeri aradım halime çare olamadılar en son çare dedikleri hattımın internetini kestiler bende gıcık oldum hattı başka operatöre taşıdım böyle saçma şeymi olur allah aşkına çözümü yok yani anlıyacağın hattı taşı en güzeli kurtul :)
teşekkürler yanıtın için :) ama interneti kesmek dışında bi yolu daha vardır ya :/ bakıp görücez artık burdaki yorumlara :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
düzenli bir kontur gitme ise bir aboneliğin olmalı vodafone live de paket aboneliği kontrol et

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
düzenli bir kontur gitme ise bir aboneliğin olmalı vodafone live de paket aboneliği kontrol et

Turkcell bölümündeyiz arkadaş Vodafone ile karıştırdı :)

----------Eklendi @ 16:59:05 ---------- Yazıldı @ 16:58:12 ----------

Günümüzdeki cihazlar programlar olsun kendi yazılımları olsun bir çok nedenden dolayı internete otomatik bağlanabilmektedir. TL düşüşünüz buradan kaynaklanıyordur.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bazı anti-virüs programları da kendini otomatik güncelleyerek internete bir süreliğine bağlanabilir çünkü sen 50 kuruş gidiyor deyince aklıma Turkcell'de tek tık bağlantı fiyatı geldi ondan. Bir de telin navigasyon veya gps özelliği varsa onun internet erişimi otomatik veya açık olabilir oraya da bak.

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
USAEA

USAEA

Üye
Turkcell sitesine girin ve en altta 'Bize Ulaşın' yazan yere tıklayın ve şöyle bir yazı göreceksiniz;

Turkcell daha fazla hizmet için burada!
Turkcell Müşteri Hizmetleri olarak size destek olmak için buradayız.Turkcell Hizmetleri ile ilgili her türlü soru,öneri,şikayet ya da memnuniyetinizi bize buradan iletebilirsiniz.

Bu yazının altında '
İletin' diye bir yazı var oraya tıklıyor ve Şikayetim var'atıklıyor ve gerekli her türlü derdinizi anlatıyorsunuz size geri dönüyorlar.

Bu arada biraz sert konuşun daha çok faydası olacaktır. :oke:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telefon modelin nedir. Birde bunu dene bakalım. Menü -> Araçlar -> Ayarlar -> Genel -> Konumlama’dan Şebeke Tabanlı’yı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
telefonum nokia n8. Karahasan: ayarım zaten öyle ama yinede gidiyordu :D gölgee_65: ben netQuin anti virüs programını kullanıyorum. Ama bişi sorcam kendiliğinden güncelleme yaparken bana uyarı gelmiomu hiç değilse program açık bir şekilde karşımda olmuo mu. Böle bişeyle karşılaşmadımda o yüzden sordum :) bu forumda bi yerde gördüm bi numara vardı şimdi hatırlayamadım ama bakcam. Onu yaptı şimdi 3-4 gündür kontürüm gitmedi hala -6'da kontörüm. o numarayı bulur bulmaz paylaşcam başkalarınada faydalı olabilir :) herkese teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için :)

----------Eklendi @ 14:14:37 ---------- Yazıldı @ 13:59:09 ----------

buldum arkadaşlar *166*3# tuşladığımdan beri kontürüm daha inmedi. Eksiye inmeyi yeniden Aktifleştirmek içinde *166*4# tuşluyorsunuz. Ben *166*3# tuşladığımda başarısız oldu filan bunun gibi bişi yazıodu (tam hatırlamıyorum) ama aslında oluo takmayın yani o yazıyı :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım senin o yazdığın numaralar eksi kontöre inmeyi kapamaya yarıyor. Yani onu tuşladıktan sonra kontörünün gitmeme sebebi senin eksi servisi kapandı. Büyük ihtimal arama ve mesaj da gitmez bu şekilde ve kontör yükledikten sonra yine kesinti olabilir.
Bence senin sorunun en iyi ve net çözümü 532 Turkcell müşteri hizmetlerini aramak ve eminim onlar sorunu çözeceklerdir :oke:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Anti-virüs programı güncelleme yaparken ekrana bilgi gelmez mi diye soruyorsun?
Belki programın ayarlarında otomatik güncelleme açıktır ya da ekrana uyarı internet bağlantısı olunca ışık yanar sen bunu farketmemiş olabilirsin, bunu anlamanın en iyi yolu internet veri sayaçlarını sıfırla ve bak bakalım herhangi bir artış oluyor mu?
Bunlar benim tahminlerim ve şahsi fikirlerim. Yine söylüyorum en net ve kesin çözüm için müşteri hizmetlerini ara :oke:

Mehmet0532

Üye
teknoloji nedeniyl internete otomatik baglaniyo olabilir bende de vardı bu sorun numaramı taşıdım düzeldi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
teknoloji nedeniyl internete otomatik baglaniyo olabilir bende de vardı bu sorun numaramı taşıdım düzeldi

Sorun numara taşıma ile ilgili değildir. Sorunun iki yönü var birincisi telefonunuzun niçin internete bağlandığını bulup telefon ayarlarından internete çıkışını engellemek. Diğeri ise hattınızı data kullanımlarına kapatmaktır. Yani numara taşımak sorununuzu çözmüş olabilir fakat bu bir çözüm değildir.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Anti-virüs programı güncelleme yaparken ekrana bilgi gelmez mi diye soruyorsun?
Belki programın ayarlarında otomatik güncelleme açıktır ya da ekrana uyarı internet bağlantısı olunca ışık yanar sen bunu farketmemiş olabilirsin, bunu anlamanın en iyi yolu internet veri sayaçlarını sıfırla ve bak bakalım herhangi bir artış oluyor mu?
Bunlar benim tahminlerim ve şahsi fikirlerim. Yine söylüyorum en net ve kesin çözüm için müşteri hizmetlerini ara :oke:
teşekkürler arkadaşım şimdi veri sayaçlarını sıfırladım bakiim artcak mı bide antivirüsü sildim bakalım veri sayacı artcak mı. bu arada bunları gözlemlemem için kontürün eksiye gitmesini engellemiştim şimdi onu aktifleştirmem lazım dimi

gölgee_65

gölgee_65

Üye
teşekkürler arkadaşım şimdi veri sayaçlarını sıfırladım bakiim artcak mı bide antivirüsü sildim bakalım veri sayacı artcak mı. bu arada bunları gözlemlemem için kontürün eksiye gitmesini engellemiştim şimdi onu aktifleştirmem lazım dimi

Ne demek rica ederim arkadaşım.
Bekleyelim görelim bakalım arkadaşım ne olacak?

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür internete filan girmedim telden. baktım veri sayacına hala sıfır yazıo ve kontürüm hala aynı. yani sorun antivirüsmüş teşekkürler herkese :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
2 gündür internete filan girmedim telden. baktım veri sayacına hala sıfır yazıo ve kontürüm hala aynı. yani sorun antivirüsmüş teşekkürler herkese :)

Sorunun çözülmesine sevindim. Ve sonucu takip ederek paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim dostum. Bazen sadece sorun çözüldü dahi yazıp bırakanlar oluyor (hiç yazmayanları saymıyorum) ileri zamanda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için sonucun ve nedeninin yazılması büyük önem taşımakta. Tekrar teşekkürler.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun çözülmesine sevindim. Ve sonucu takip ederek paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim dostum. Bazen sadece sorun çözüldü dahi yazıp bırakanlar oluyor (hiç yazmayanları saymıyorum) ileri zamanda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için sonucun ve nedeninin yazılması büyük önem taşımakta. Tekrar teşekkürler.
rica ederim :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye

Biz teşekkür ediyoruz ilginden dolayı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt