Herekese selam eyyy maxicep halkı selam olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
nakka , seni sitemizde görmek güzel. ;)

Ayrıca o lâf için küsüp , darılmak , kaçmak sana yakışmamış.
 


Caine

Caine

Üye
adam 8 aylık üye ve 5 msjla duruyor sonrada gelip siteyi uçuracam diyor :DD :lol2: yaww bu neydi yaa. birisi gece şakasımı yaptı? ya adam ne güzel kafiyeler kuruyordu yaa :'( :vur: eğer içinizden biriyse devam etsin okuması çok güzeldi beee. eger değilse gene 8 ay beklicekmiyiz yaaaa :vur:
 

nakka

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar bir açıklama gereği duydum yanlış anlaşılmamak adına: Gerçekten büyük hayallerim ve büyük hedeflerim vardı ve halen var. Ancak böyle jet motoru gibi güzel bir coşkuyla giren insana, burayı 100.000 e taşıyacağım gibi kocaman iddaisı olan insana kural ne kadar keskin uygulanır olursa olsun o coşkusunun hürmetine bir nefes imkanı tanımak gerekirdi. PM ile hoşgeldin demek yazımdaki iddiamın gereğini yapacağımın beklendiğini dilemek sonra da mümkünse burada yenisiniz haberiniz olmaması normaldir diyerek büyük harfleri asla kullanmamam gerektiğini ikaz ile küçültmemi istemektir. Yoksa böyle hemen başbakana mektup sunacak birine 50 polisin abanarak nerdeyse intihar bombacısı görüntüsü gibi bir hava vermemek icap ederdi. Zira bu ikaza uymayacak kadar saygısız ve cahil biri olmadığım ortadadır.

Yoksa asla bir şımarıklık veya küsmek darılmak değil. Anladığım şey şu ki bu hız ve yeni tempo buradaki hazır doku ile ileride uyum sorunu çıkarabilir. O zaman daha kırıcı olmak yerine yol almadan çekilmek daha akıllı olanı. Nitekim amacım LOKOMOTİF ÜYE olarak hergün hızımıza hız katmış olacaktık. Örneğin dünden bu güne şu anda tarafımca yayımlanmış belki de 20-30 dan fazla konu gündeme gelmiş olacaktı. Hepsi birbirinden güzel. Ama dediğim gibi hani bir yere girersiniz insanların olduğu bir ortama sevincinizden bazılarının ayağına basmışsınızdır ama hoşgörülür zaten heyecan geçti mi sorun da kalmaz. Hatırlayın düğünde veya onun gibi merasimlerde istenmeyen çok hatalar olur. Herkes o esnada iyiniyetle yaklaşım içindedir. Yoksa herkes sen benim ayağıma niye bastın üleynnn diye gırtlağa yapışmaz.

Neticede ilk mesajımdaki coşku ve iddia gerçektir ve hedeftir. Sonraki tepkim bir küsme bir alınma şımarıklık değildir. Bunun bilinmesini rica ederim. Pasif olarak üyeliğim devam edecektir. Zaman zaman mesajlarımı yazarım konu açabilirm. Vaziyet budur. Çünkü iddia ettiğim şekilde hevesim kırılmamış olsaydı günde 6-7 saat sürekli forumda olmak. Belki de 3 ayda 5000 mesajın üzerinde katılım sağlamak şeklindeki tasarladığım programın ve hedefin benden alıp götürdüğü enerjiyi, eforu, zihinsel aktiviteyi düşünün ama o esnada buna benzer veya daha fazla dozda bir durumun ipleri koparması halinde o kadar emeğin bir çırpıda gittiğini düşünün ne kadar acı olur.

Herkese sevgiler saygılarımı sunarım.
 
_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
bu sitede bence herkesin kurallara uymöası gerekir...yane süper bi giriş yaptın die bazı kuralları çiğneyemezsin....hoş bunu sölemek benim haddime değil ama neyse...ama girişini beğendim...

ayrıca şu anda sitede 22.000 küsür üye war ama taşçatlasa 250 tanesi forumlara katılıo ve sıcak bi çevre kuruo...eğer 100.000 kişi oluncada böle olcaksa bence böle kalması daha iyidir die düşünüorum...
 
_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
ayrıca biraz yanlış anladım galiba...arkadaş bi nefes izni istemiş ben yanlış anlamışım...kusra bakmayınn...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt