Her Türlü Oyun İsteklerinizi Bildirin

Sponsorlu Bağlantılar

sagopa2007

sagopa2007

Üye
ana sınıfına giden kızım için oyunlar arıyorum google playdeki oyunların hepsi ücretli lütfen kız çocukları için olan oyunların paket halinde olanları varmı tablet 7inç piranha gps business android 4 yüklü yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler. bir kaç oyun buldum ama onlar ya online yada paralı . şimdiden teşekkürler:tşk:
Maxicep.com - Kizim için oyun ariyorum
oyunlar eğitici ve öğretici olursa iyi olur

:konus:

Karan98

Üye
galaxy young asphalt 6 çözünürlük 320 x 240 bulamzsan kafana göre bi tane at

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Son otuz mesaji geriye doğru okudum sadece istek var ve istekler birbirleri arasinda kaybolmuş.

mdgi21

Üye
pes 2013

ersin2398

Üye
MR.AahH

Navy_156

Üye
galaxy y için gta 3 bulabilirmisin ?

kartalbfl

Üye
arkadaşım galaxy mini pop plus yani galaxy mini s5570i için offline football maneger oyunu bulursan çok sevinirim i serisi olduğundan diger sitelerdeki oyunlari calistiramadim ve 240x320 olmasi lazim simdiden tesekkur ederim calismalarinin devamini dilerim

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
devil may cry 4 hvga 320x480

salur38078

salur38078

Üye
mali400 1024x768 için fifa 12 varsa android 4.1.1

54alperen

Üye
1024 600 ekran çözünürlüğü fifa 12 sd+apk gpu mali 400 bulursan sevaba girersin şimdiden teşekkürler

HeavyXS

HeavyXS

Üye
the runes guild beginning 2.1.2 Ben sadece 1.0.0 bulabildim. Telefon Xperia s.

vahhap

Üye
android god of war bulabilirmisin ppsspp emulatörle psp iso formatındaki oyunu açıyor ama çok yavaş donarak çalışıyor yardımcı olabilirsen sevinirim

HeavyXS

HeavyXS

Üye
2d assassin's creed oyunlarını bulabilir misin ? Teşekkürler şimdiden .

Bir de juggernaut revenge of soavering para hilelesini bulursan minnettar olurum.

pluss2000

pluss2000

Üye
galayx ace 5830i için minecraft veya ona benzer bir oyun

LENOWO

Üye
istek MINECRAFT

capkino_42

Üye
Galaxy wonder icin nova 3 bulabilirmisin

burakcan42

Üye
dostum çiz bul diye bi oyun vardı. facebook üzerinden arkadaşlarınla karşılıklı oynayabildiğin bir oyun. sen birşey çiziyorsun arkadaşın sonradan girip ne olduğunu bulmaya çalışıyor. şu anda oyun gitti. çalışmıyor. buna benzer iki kişinin oynayabildiği oyunlar varmıdır

uartuk

uartuk

Üye
öncelikle allah yardımcın olsun çok güzel bi konu açmışsın emeklerin için teşekkürler
şimdi gelelim istek parçasına :islik
mali 400 gt-i9300 s3 telefon rootlu
shadowguardian çalışanını ben bulamadım sen bulurda paylaşırsan ne ala bizimki bi umut işte umut fakirin ekmeği (h) şimdiden teşekkür ederim..

senolmaxi

senolmaxi

Üye
Kolay gelsin.street fighter 4.ama unroot olacak.telefonum htc desire hd 800*480..inşallah bulursunuz

clubnokia

clubnokia

Üye
sensorsuz oynanılabilen yarış oyunu varmı? nfs hp vr mw grafik olarak muhteşemler ve belirli bi senaryoyada sahipler ama oyun kontrolü olarak sadece sensörle oynanıyor< realracing 3 vr asphalt serileri dışında sensörsüzde ekrana dokunarak yön verilebilen yarış oyunu varmı bildğiniz? tşkrler.

Üst Alt