bertinos
Üye
-
Konu Sahibi
-
Galaxy ynin oyun paylaşım bloğundan almıştım.Çalışmıyorsa yapacak bir şey yok başka uyumlu apkde bulamadım galaxy y içinTamamda bu oyunda root istiyormuş kardeşim olmadı bu yükledim görünmüyo hiçbişey
Şimdi 1.0 datasıda var 1.0.1 datasıda var ben sizin apknin sürümünü nereden bile bilirim ki?Öncelikle sürümünü söylemeniz gerekiyorStreet fighter 4 e data bulabilir misiniz
Rica ederimeve gider gitmez indirip deneyeceğim... şimdiden teşekkürler...
Ya o paylaşım bloglarını bende biliyorum abicim ama ordakiler root istiyo belki senin güvenilr bi kaynagın vardır diye sormuştum sana ama yokmuşGalaxy ynin oyun paylaşım bloğundan almıştım.Çalışmıyorsa yapacak bir şey yok başka uyumlu apkde bulamadım galaxy y için
Hocam galaxy ynin özellikleri ortada yaniYa o paylaşım bloglarını bende biliyorum abicim ama ordakiler root istiyo belki senin güvenilr bi kaynagın vardır diye sormuştum sana ama yokmuş
Hemen geliyor kardeşimStreet fighter 4 1.0 sürümün datası
Hemen geliyor kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşimdi yalnızca sd dosyası olan link bulamadım bu linkin içinde hem sd dosyası hem apk hem de titanium backup var senin apk ve titanium backupa ihtiyacın yok sd dosyası alman yeterli.
Dikkat!!!:Şimdi bu oyunu oynayabilmen için ilk önce sd dosyasını yüklemen gerekiyor o yüzden apk yüklüyse cihazınızda apkyi silin sd dosyasını direk sdcarda hiç bir klasörün içinde olmayacak şekilde atın ardından apkyi kurun oynayın.
İyi Oyunlar
ben onu denedim sadece intro geliyo sonra oyundan atiyo baska bir yerde .obb yi .rar yapin rardan cikarip android/obb ye atın demişler .obb yi .rar yapincada hata veriyoHemen geliyor
Apk:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Part 1:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Part 2:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Part 3:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 partı birleştirip Android/Data dizinine atınız.
İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Maalesef
- - - Eklendi - - -
Hemen geliyor
SD:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi Oyunlar
Android için öyle bir oyun bulunmamaktadırAnrufen Online istiyorum
Maalesef bu linki de uzun uğraşlar sonrası buldumKardeşim cok sağol da ben telden indirdiğim için zippyshare linki falan bulabilir misin ?
Apkden çekemez misiniz datayı?ben onu denedim sadece intro geliyo sonra oyundan atiyo baska bir yerde .obb yi .rar yapin rardan cikarip android/obb ye atın demişler .obb yi .rar yapincada hata veriyo
sd datayı yuklemiyincede checking lisans yazıyo ve oyundan atıyo denediğim hiç bir apk olmadıAndroid için öyle bir oyun bulunmamaktadır
- - - Eklendi - - -
Maalesef bu linki de uzun uğraşlar sonrası buldum
- - - Eklendi - - -
Apkden çekemez misiniz datayı?
Hemen geliyorDiablo 2 galaxy wifi 5 icin ama xperia icin vardi buna yukleyince yukleme basarisiz diyor
Şarkı değil oyun buluyorum ben hocamTap Tap revenge 4 şarkıları bulabilir misin ?
Evet kardeşim arabayı sürerken sensör kullanıyorsun
- - - Eklendi - - -
480X800=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
320x480=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Rica ederim İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Rica ederim İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Rica ederim İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Virtual Tennis Challenge'ı bulamadım
Gta 3:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Bir yabancı arkadaş htc one x'te çalıştırmış bu linkteki apkyi)
Asphalt 7:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Htc One X'e port edildiği yazıyor)
Street Fighter 4'ü de bulamadım
Reel Racing 2 HD:
SD:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Dungeon Hunter 2 hd:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nfs Shift'i bulamadım
Nfs Hot Pursuit:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sd linki maalesef bulamadım sizde wifiden indirirsiniz
İyi Oyunlar
- - - Eklendi - - -
Hemen geliyor nfs shift root geriktiriyormuş galaxy y için ama üzülme reel racing 2 var ve daha iyi bir oyun reel racing 2
İyi Oyunlar
Gta kurtlar vadisi diye bir oyun yok android de sadece gta 3 var:Gta kurtlar vadisi
Çekememen apknin cihazında çalışmayacağını gösterir.Hocam sen jellybean 4.1 güncelllemesini bekle şuan dungeon hunter 2 yok cihazın içinNfs hot pursuit sd dosyasını wifi ile ildirdim şuanda sorunsuz oynuyorum ama dungeon hunter 2 hd yi sd dosyasını wifi ile indiremiyorum.
tam dolmak üzere yeşil cizgi yarıyı geçiyor ve internet kesiliyor tekrar başa atıyor hep böyle oluyor hala apk ile dolasıyorum oyunu oynayamıyorum dungeon hunter 2 hd nin sd dosyasını verebilirsen çok iyi olur
genede teşekkürler
Şuanda s3e uygun denenmiş street fighter 4 yoktur.Cihazınız yeni olduğu için bulunmaması normal 1-2 hafta sonra yeni sürüm çıktığındı s3e optimize edilmiş versiyon çıkacaktırvar s3 için street fıghter 4 bulabılırmısın şimdıden teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?