Uygulama Her Siteyi Açan Ve Her Videoyu Indirren Browser Sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Her Siteyi Açan Ve Her Videoyu Indirren Browser Sizce?
android olarak bir çok browser indirdim...yani bazı siteler açılmıyor açılsada indirme ya yarıda kesiyor ya hiç indirmiyor başarısız diye...
opera-mozilla-dolphin-ucbrowser....kullandıklarım...tavsiyeniz?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2656843

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
boat

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Opera ve puffin browser her siteyi acıyor ama sen ne boyutta dosya indiriyorsun bilmiyorum ben hiç hata almadım

enolaguy

Üye
Android de flash destegi yok su anda ve symbian iphone ve neredeyse her sistemde olan smart page ozelligide hicbir zaman var olmadi android te

Internet browser sorunu hakikaten had safhada android teYine en yeteneklisi bence firefox ile chrome beta ! Chrome betaya unoffficial de olsa hala flash yuklenebiliyor internette arastiran bulabilir

mardok

mardok

Üye
Puffin ve Dolphin'de flash player desteği var ben Puffin kullanıyorum oldukça rahatım.

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Boat browser de flash player desteği var indirmede de sıkıntı yok

angara bebesi

Üye
android için en iyi tarayıcı chrome'dur.play storeda chrome diye ara indir:)

Moto_G

Üye
Eğer telefon kasıyorsa chrome iyi değil puffin de kişiye göre uc da güzel ama türkce dil desteği yok kendi flash ı da indirmeside süper bence

eren3546

eren3546

Üye
mozilla yı dene derim

xpaede

xpaede

Üye
Neyi indirmek istediğinize bağlı.Şahsen hiç bir sorun yaşamadım uzun bir süredir Dolphin kullanıcısı olarak. Web sitelerindeki videoları dahi pcdeki idm mantığına benzer bir şekilde Dolphinin video downloader eklentisi ile indirebiliyorun.

okanbiz

okanbiz

Üye
zenmate apk eklentisini kur .her siteyi açsın crome
olursa beğenvpn kullan zenmate çok başarılı

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Boat Browser

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
avd benim icin en iyisidir. Android 4'u bilemem ama android 2x icin kraldir avd. saysiz online video indirdim bu sayede. Tavsiyem direk premium al ve reklamsiz,masaustu modu aktif edip kullan.

eger telefon rootluysa ucretsiz srumu indir. reklamlardan kurtulmak icin de adaway'i indir ve calistir. sonra avd'de googleye girince mobil gorunum gelir. en alta inip masausyu gorunum de, boylece masaustu gorunumu freede de kullanmis olursun. yani ucretsiz surumde.

Üst Alt