Her sitede reklam googleye bile giremez oldum

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Her sitede reklam googleye bile giremez oldum
Site reklamlari

Bahadir_fb

KingDroid

KingDroid

Üye
@Anil-D yüklü uygulamaları ve ana sayfa ayarını kontrol et

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Her site derken girdigin siteler hangileri?
Genelde bazı sitelere girerken popuplar acilabiliyor yani site ile alakali bir durum olabilir.

Cihazın rootlu ise luky patcher ile cihazdaki reklamları engelle seçeneğini kullan.

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil

askımm

Üye
aynı sorun bndede var mesela ucbrowser den griyom bse yok ama cm broweserden operan dan griom reklam reklam reklam maxicep ana safyada cıkıyo donanım haber flan cogunda cıkıyo forum grilmiyo .....

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
format atarim heralde

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
formatla bir ilgisi yok bu durumun , sitelerden kaynaklanan siteler , bunun için @Bahadir_fb 'nin dediği gibi reklam engelleyici programlar kullanabilirsin.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Bazı siteler tıklamayla açılan reklamlara sahiptir. Onlara tıkladığın zaman yeni sekmede reklam açılır ki hemen o an sekmeyi kapatmalı ya da geri tuşuyla son açılan sekmenin otomatik kapanmasını sağlamalısın. Aksi halde sayfa yüklenir ve garip garip uyarı pencereleri açar.

Bunun dışında eğer tarayıcıyı çalıştırdığın gibi bu uyarı geliyorsa öncelikle başka bir tarayıcı dene. Eğer aynı sorunla karşılaşmıyorsan, sıkıntı ilk denediğin tarayıcıyla alakalı demektir. bu durumda verileri temizle (ki tarayıcı ayarlarını ve yer imlerini falan siler) dersin ya da komple kaldırıp yeniden kurarsın.

Uygulamalar ve oyunlar için de adaway gibi reklam engelleme uygulamalarını deneyebilirsin.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
Opera kullanıyorum reklam engelleyicisi var

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
3 yıl da adam tarayıcıyı değil, telefonu değiştirmiştir artık :)
Belki. Ancak internette aradan birkaç yıl geçmiş diye cevapsız kalan nice sorunla bizler de karşılaşıyoruz ve keşke birileri cevap vermiş olsaydı diyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: tekhece57 ve PALA.

tekhece57

Üye
Blokada vpn çözüm için yeterli

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt