Her şeyin bir kolayı var Vodafone'da !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Her şeyin bir kolayı var Vodafone'da !
Vodafone yeni reklamında 'Herkes' kelimesini 'Herkez' diye kullanarak yeni bir reklam hatasına imza atmış görünüyor. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Laayykklayın reklamından daha iyi olduğu bir gerçek.

Her neyse reklam şuan için sadece 'Her şeyin bir kolayı var Vodafone'da! Bekleyin görün.' diyor.

[video=youtube;mZxKJQ0paUI]http://www.youtube.com/watch?v=mZxKJQ0paUI[/video]

larten123

larten123

Üye
:kop2:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bekleyelim görelim :D
bakalım dediği gibi öyle ortamı sarsacak birşey çıkacak mı? :hmmm

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyelim görelim :D
bakalım dediği gibi öyle ortamı sarsacak birşey çıkacak mı? :hmmm

İçimden bir ses hattımıza tanımlı olan tüm paketler/kampanyaları tek mesaj göndererek sorgulayabileceğimizi söylüyor. Yani her paket için ayrı bir sorgulama gerekmeyecek. Şayet böyle bir çalışma daha önceden olduğunu biliyorum ama burada kastedilen o mu olacak bunu görüşücez :)

phasan

phasan

Üye
bekleyek görek

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
belkıde buyuk 1 bomba patlatır demı :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
İçimden bir ses hattımıza tanımlı olan tüm paketler/kampanyaları tek mesaj göndererek sorgulayabileceğimizi söylüyor. Yani her paket için ayrı bir sorgulama gerekmeyecek. Şayet böyle bir çalışma daha önceden olduğunu biliyorum ama burada kastedilen o mu olacak bunu görüşücez :)

Aslında arkadaşım dediğin mantıklı :oke:
ama benim de içimden bir ses diyor:
self servis paketler çıkaracak.
yani önümüze dakika, sms, internet seçenekleri sunacak biz de istediğimizi seçip kendi paketimizi kendimiz oluşturacaz aynı turkcell'deki ben yaptım paketi gibi.
neyse artık bekleyecez ve görecez ama umarım o yapılan şaşalı, masraflı reklama değecek birşey çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
phasan

phasan

Üye

Aslında arkadaşım dediğin mantıklı :oke:
ama benim de içimden bir ses diyor:
self servis paketler çıkaracak.
yani önümüze dakika, sms, internet seçenekleri sunacak biz de istediğimizi seçip kendi paketimizi kendimiz oluşturacaz aynı turkcell'deki ben yaptım paketi gibi.
neyse artık bekleyecez ve görecez ama umarım o yapılan şaşalı, masraflı reklama değecek birşey çıkar :)

bencede deymelı

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaş bu reklamlar daha kaç gün sürecek? acaba vodafone ne çıkaracak? istihbaratı olan var mı bu konuda :)
sonra bu da hesabını bilen tarife gibi fos olmasın mı?

- - - Eklendi - - -

Kim bilir belki de dehşet birşey çıkar da adamlar yıla damgasını vurur, sonra da bu konu üst konu olur :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş bu reklamlar daha kaç gün sürecek? acaba vodafone ne çıkaracak? istihbaratı olan var mı bu konuda :)
sonra bu da hesabını bilen tarife gibi fos olmasın mı?

- - - Eklendi - - -

Kim bilir belki de dehşet birşey çıkar da adamlar yıla damgasını vurur, sonra da bu konu üst konu olur :D

Hahaha olabilir :D Valla bende merak ediyorum. Ama reklamı şu hatalarından dolayı pek sevdiğimi söyleyemicem. Bu zamana kadar en beğendiğim Vodafone reklamınıda paylaşmak istedim buyrun :)

[video=youtube;tGne3kYmD4I]http://www.youtube.com/watch?v=tGne3kYmD4I[/video]

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
daha acıklama yapılmadı mi
meraktan olecem
:)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Hahaha olabilir :D Valla bende merak ediyorum. Ama reklamı şu hatalarından dolayı pek sevdiğimi söyleyemicem. Bu zamana kadar en beğendiğim Vodafone reklamınıda paylaşmak istedim buyrun :)

[video=youtube;tGne3kYmD4I]http://www.youtube.com/watch?v=tGne3kYmD4I[/video]

reklamı mobil olduğum için göremedim.
ama dediğin gibi bu reklama herkez damgasını vurdu umarım reklam gibi çıkacak şeyinde sonu hüsran olmaz

colaturka14

Üye
ben de çok merak ettim reklamı bekleyelim de görelim:)

gölgee_65

gölgee_65

Üye

umarım çıkar bizi de boş yere bekletmemiş olur :worshippy:

Bakalım vodafone nasıl bir bomba patlatacak?
acaba bu bomba onda abone patlaması mı yapacak yoksa direk elinde mi patlayacak :hmmm

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
15097

15097

Üye
okanbiz

okanbiz

Üye
eski cepnet fiyatı 9.99 tl olup herkese açılacak demedi demeyin ramazanda bu bombayı patlatacak vodafone bakarmısınız zaten diyolar 9.99 tlye sınırsız internet faturasız hatlara diye :) zaten çoğu eski cepnet kullanıcısı arkadaşa mesaj gitmiş 8 temmuzda 10 tl olucak diye arkadaşlar artı özgür gençlilere 2000 dakikayıda alıcaz süper olur bence vodafonenin mantık olarak atıcağı adım bence budur

lgkg300

lgkg300

Üye
eski cepnet fiyatı 9.99 tl olup herkese açılacak demedi demeyin ramazanda bu bombayı patlatacak vodafone bakarmısınız zaten diyolar 9.99 tlye sınırsız internet faturasız hatlara diye :) zaten çoğu eski cepnet kullanıcısı arkadaşa mesaj gitmiş 8 temmuzda 10 tl olucak diye arkadaşlar artı özgür gençlilere 2000 dakikayıda alıcaz süper olur bence vodafonenin mantık olarak atıcağı adım bence budur

zannetmiyorum zaten sınırsız interneti çıkardılar...

tahminime göre dakika +sms+ net dilediğini al gibisinden birşeyler olabilir herkeseye uygun olarak

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt