Her şeye rağmen yine Nokia!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ben okey nedir bilmem , Iphone nedir bilmem ben anca 3310 nedir bilirim parayla adam olunmayacağını bilirim .

bende kara mizahla onu anlatmaya calışıyorum tabi anlayana elektronik işi maddiyata dayanır gücün yettigini alırsın aldıgından memnun kalmazsan kürkçü dükkanına geri dönersin adamsan hoş karşılanırsun yok degilsen geldigin yere geri dön derler adama nereye giderse gitsin hoş karsılanmaz adam olamayanlar döner dılasır ait oldugu yeri kendisi bilemezler

Apit"

Apit"

Üye
Tamam kusura bakmayın herkes kendince haklı. Dostlar keşke nokia androidle anlaşsaydıda nokiada kalsaydık. Ya da belleyi var gücüyle desteklemeliydi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bende kara mizahla onu anlatmaya calışıyorum tabi anlayana elektronik işi maddiyata dayanır gücün yettigini alırsın aldıgından memnun kalmazsan kürkçü dükkanına geri dönersin adamsan hoş karşılanırsun yok degilsen geldigin yere geri dön derler adama nereye giderse gitsin hoş karsılanmaz adam olamayanlar

Kısaca alın teriyle alınan 3310 , baba parasıyla alınan Iphone 4S ' ten bile üstündür bunu unutmayın .

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Bberkan40 ve OttomaN TigeR
cortex47

cortex47

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4295536]

Zaten o yüzden Nokia lider.Demek istediğim akıllı telefon satışlarını göz önüne almak daha mantıklı olur.
[/QUOTE]

neden? yani ne için?

cardanadam

cardanadam

Üye
Apit";4296282' Alıntı:
Tamam kusura bakmayın herkes kendince haklı. Dostlar keşke nokia androidle anlaşsaydıda nokiada kalsaydık. Ya da belleyi var gücüyle desteklemeliydi.

arkadaşım nokia belle'yi bırakmıyorki symbianı bırakıyor yani isim değiştiriyor

NUD

NUD

Üye
evet nokia ucuz telefonlardan da çok kazanıyor eee avrupa dışında ülkelerde maddi sorunlar var o yüzden düşük fiyatlı telefonlar çok tutuluyo

Senin gelir durumun gayet iyi herhalde Kontorlü hat la iphone4 kullanan zihniyet i anlamıyorum 2 ay önce iphone4 ü mü sattım şarj ı gitmiyor diye şu an Nokia 603 kullanıyorum ve aylık faturam 140Tl. ve üzeri sence konuşmadan kısıp iphone 4 alamazmıyım ? söylediğim gibi cebinde kontör alıcak parası olmayıp kontörlü iphone kullanıcılarına karşıyım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
TeAmo42

TeAmo42

Üye
:oke:

NUD

NUD

Üye
birde pahalı telefon kullanıp kendini zeki sananlar var çok özellikli ve pahalı telefon kullanmak sizin sadece olduğunuzu gösterir...

cortex47

cortex47

Üye
Senin gelir durumun gayet iyi herhalde Kontorlü hat la iphone4 kullanan zihniyet i anlamıyorum 2 ay önce iphone4 ü mü sattım şarj ı gitmiyor diye şu an Nokia 603 kullanıyorum ve aylık faturam 140Tl. ve üzeri sence konuşmadan kısıp iphone 4 alamazmıyım ? söylediğim gibi cebinde kontör alıcak parası olmayıp kontörlü iphone kullanıcılarına karşıyım.

ben toptan iphone kullananlara karşıyım :D :ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Birde şu Iphone telefonları bir şey sanıyorlar bir işe yaramıyor ki tek şey Alo demek mesajlaşmak bunu 3310 dada yapabilirsiniz Iphone alınca adam olunmuyor kardeşim Iphone alınca sadece Iphone almış oluyorsun o kadar .

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cyber

cyber

Üye
ıphone hava atanlar için zaten

• Beğen
Tepkiler: cortex47
serecans

serecans

Üye
nokia forever

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
nokia nın büyüklüğü tartışılmaz ios böyle andro şöyle onlar yokken nokia vardı ve hep varolacak adamların iki çekirdekle yaptığını nokia hala tek çekirdekle yapıyor

matchlessss

matchlessss

Üye
I phone kullanan 10 ınsandan 3 tanesı erkek :) diğer gerı kalan kısmı bayan bu kısılerde ÖZENTİ likden dolayı kullanıyorlar zaten TURK mılletının zekası pahalı olunca kalıtelı oluyo ya :) yabancı fılmlerde goruyorlar apple PC lıselı zengın kızların kucanda elınde bızımkılerde onlarda var bızde nıe yok nıe yok :D dıger telefonlar ıcın konusmuyorm ama ozellıkle I phone kullanımı %70 ozentı ınsanlardan olusuyor

forbidden5

forbidden5

Üye
İphone :D hehe o kadar para ver bi dünya şeyden yoksun ol bluetooth gibi :D evet iki yıl önce en azından bi havası vardı iphone nun ama artık oda kalmadı o kadar parayı o telefona vermek bana saçma geliyor alana saygım var o ayrı ama şunu bilsinler inanın artık havalı durmuyor ve asla bi iphone almam :D Nokia dan şaşmıcan bu güne kadar bunu öğrendim ben o kadar para ver masadan düşsün çatırt diye camı çatlasın nerde bunun kalitesi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt