\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

bizfarkederiz

Üye
Slm bende lenovo s580 var. Yur disindan geldi. Bunu root lamaya calistim olmadi. Root kurulurken islem sirasinda kapaniyor tekrar aciliyor. Antivirus denmi dedim kapattim devre disi biraktim yine olmadi. Buna bir cozum.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
merhaba,
Samsung GaLaxy Note 5 SM-N920C kullanmaktayım.
Root işlemini nasıl gerçekleştirebilirim?
Teşekkürler.
ben bu soruyu araştırdım fakat şuan kolay bi yol yok anlatılaayacak kadar karmaşık ancak video ile falan anlatılabilir
yakında kolay root yöntemleri çıkar o zamana kadar bekleyin derim :oke:

H0lligan

Üye
HI LEVEL HLV-T 801 kitkat yada lollipop rom bulabilir misin

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
S4 için kitkat rom arıyorum

cesurx5

Üye
herkeze sa
casper via a3316 telefonum var kingoroot ile rootladım cwm recovery kurmam gerekiyor rom atabilmek için ama bi türlü uygun dosyayı bulamadım rom managerede baktım ordada bulamadım (rom manager deki araştırmalarım sonucu telefonda recovery modada giremiyorum artık onu düzeltebilirim orjinal stock var) dosyayı bulursan çok memnun olurum bide nasıl atıldığınıda detaylı anlatırsan sevinirim

technogamer2345

Üye
Edit/#Rez

Exdkiller

Exdkiller

Üye
Asus Zenfone 6 için cyanogenmod rom arıyorum.
Teşekkürler.

kral_yusuf25

Üye
sony ericsson xperia arc s için jellybean rom varmı ?

minyatürkale

Üye
Grand neo i 9060 a root attim rom atmak istiyorum odinsiz kurabilme ibtimalim barminodin de hic sari isik tanmiyor çünkü

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
LG Leon H324. Denemediğim, yapmadığım şey kalmadı rootlayamadım. Yardımcı olur musun hocam?

H0lligan

Üye
Acer İconia B1 730HD
ROOT atılmıyor varmı önerin

Ahmet KIROĞLU

Üye
samsung e500 5.1.1 root varmı acaba

ssarp32

Üye
eTab 5 stock rom aranır aktivasyon ekranını geçemiiyoz beyler rootlayanda tespit edilip disipiline veriliyormuş beyler napıcaz
Kardeş bulabil din mi e tab 5 romu ben tableti rootladim meb in programlarini da sildim fakat bilinmeyen kaynakları acamadim ltfn bilgi pâylaasiminda bulunun

gameoSmAn

Üye
Chainfire 3d ile aynı işle gören bir uygulama varmı

gameoSmAn

Üye
Gltool 4.4.2 destekliyotmu çünkü chainfire 3d brick etmişti teli virde tegra oyunları kesin açarmı telefon galaxy note 3 sorun çıkarmı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Gltool 4.4.2 destekliyotmu çünkü chainfire 3d brick etmişti teli virde tegra oyunları kesin açarmı telefon galaxy note 3 sorun çıkarmı
Destekliyor ama brick yapar mı ? Bilmiyorum benim telefonda sıkıntı çıkmadı

• Beğen
Tepkiler: gameoSmAn

gameoSmAn

Üye
Tel ney
Birde note 3 te opengles 3.0 var gltool un play açıklamında opengl 2.0 yazıyo sorun olurmu

memoli367

Üye
kardesim bana yardimci olursan sevinirim elimde archos 45b helium 4g diye bir telefon var uzerinde kitkat 4.4.4 yuklu turkcesi yok root yaptim dilini turkcede yaptim fakat hepsi turkce olmadi menu halen ingilizce ben buna kitkat 4.4 veya rom yuklemek istiyorum turkce dil icin recovery twrp yi yukledim rom da buldum ama error veriyo halledemedim bilgin var mi bu konu hakkinda?

• Beğen
Tepkiler: gameoSmAn
efsane-1180

efsane-1180

Üye
arkadaşım kingoroot'u superSU ile nasıl değiştirebilirim

Üst Alt