\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

kral_yusuf25

Üye
Hi level t704'e rom bulabilirmisiniz?

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
samsung gt n8010 tablete, download modu
açılmadığı için root atamatım ? yardım

halittosun

Üye
Arkadaş Benim Lg Optimus P760 L9 Telefonum Var 2013 Sonrası Bir Cihaz Olduğu İçin Bootloader Kilidi Var Ve Bu Kilit Şifre İle Korunuyor Bu Forumda Yazanlar da Dahil Ne Yaptıysam Bootloader Kilidini Kıramadım Kilit Kırılmayınca da CWM Yükleyemiyorum Bi El Atarsan Büyük Sevaba Girersin Şimdiden Allah Razı Olsun.

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
konu çok saçma. kimse yardım etmiyor.... kilitleyin gitsin

sebo7

sebo7

Üye
GM discovery 2 adına ne rom var nede root atma unroot yapma yöntemleri mevcut varmı bilgisi olan?

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
hocam yurt dışından s5 mini geldi. simlocklu. root yaparak bu kilidi acabilirmiyiz. oyleyse nerden indirebilirim

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
boşa yazmayın kimse yardım etmez

kanat_58

kanat_58

Üye
Venüs 5 için root varmı nasıl yaparız yardım edermisiniz bir çok yol denedim olmadı

within90

Üye
Elimde asus tablet var rootlamak istiyorum normal usb olarak pc görüyor ama Unlockroot programı algılamıyor.
Derleme numarasına 7-8 defa tıklayıp, Gelişmiş Seçenekler aktif oluyor ordan açtim
Usb Hata Ayıklaması : Açık

Sizin önerebileceğiniz bir yöntem varsa açıklamalı olarak yazarmısınız..

Birde "Gunship Battle : Helicopter 3d - Şuan ki sürüm v1.3.1" için rootladıktan sonra çalışan bir hile yöntemi varmı yoksa boşuna rootlamayım,
İnternette biraz araştırdım bu yöntem var ama tabletim rootsuz olduğu deneyemedim, acaba bu yöntem çalışırmı ?
HOW TO BUY GOLD
1.First install the game
2.Then install the Lucky Patcher
3.Open the game
3.Go in the buy Gold section
4.Purchase the last option

5.Then a tab will open to you

6.Tick the first option and then click Yes

7.Wait for 3 seconds....Then the amount will be added
(ingilizce bir sitede buldum deneyen varsa söleyebilirmi? yada önerebileceğiniz bir yol varsa yazabilirmisiniz)

İYİ Forumlar ... ;) ;)

kanat_58

kanat_58

Üye
Luckypatcher rootsuzda çalışıyor ben şuan rootsuz ve uygulama içi satın almada kullanıyorum gayet başarılı program

within90

Üye
Ama nasıl kullanılıyor bi söyleyebilirmisiniz ben çalıştıramadımda ingilizce bir sitede adam yapmış ama anlamadım ?
2. resimdeki ekran bir türlü çıkmıyor normal beyaz satın alma ekranı çıkıyor..
Çook acil lazim oyunu beğendim ama bir türlü hilesi falan bulamadım anlatırsanız çoook sevaba geçersiniz

kanat_58

kanat_58

Üye
Freedom indir onlada datın alabilirsin game killer ilede kendin tarayıp istediğin kadar hile yaparsın

within90

Üye
Freedom root istiyor gamekiller bilemiyorum root yapamadım root programı tabletimi görmüyor. O yüzden 3 klasörlü bi driver buldum ama ne apk nede setup içinde öyle çeşitli dosyalar olan bir rar nasıl yüklenmesi gerektiğini yazmamışlar :(

kanat_58

kanat_58

Üye
Lucky patcher i yükle oyuna gir satın al eğer satın alamazsan lucky patcheri aç oyun simgesine basılı tut düzenlenmiş apk oluştur onu yükle oyuna tekrar gir satın al busefer olur

within90

Üye
sen luckypatcher rı biliyorsan bi açıklaya bilirmisin nasıl kullancağımı 2. resimdeki ekran çıkmıyor arka tarafta luckypatch açık oyunu ordan açıyorum oyunu yine olmadı luckypatcher dan özel apkler yarattım yani oluşturup yükledim yine olmadı sonra bu oyun için andropalace gibi jile acc vermişler hep account patlak çıkıyor bir türlü hilesini bulamadım :((
Luckypatcherdan oyuna tıklayıp düzenle --> Düzenlenmiş apk oluştur--> burdan sonra sı karışık
Lisan doğrulamsı olmayan apk
Satın alma ve lisanslı apk
İZinleri faaliyetleri değiştirilmiş apk

İzinleri faaliyetleri değiştirilmiş , bu seçeneği tıkladığım karşıma bir çook ayarlı seçenek geliyor orası karışık biliyorsan nasıl oluşturacağımı yazarmısın

kanat_58

kanat_58

Üye
oyunu şimdi yükledim ama bende hiç bir sıkıntı olmadı direk satın aldım okadarını pek bilmiyorum ama ben hepsini tek tek deniyorum illa biri oluyor
her iki kutucuğuda işatetle evet de ozaman olur belki

within90

Üye
valla bende denedim her türlü kilitli 2. resimde ekran bir türlü gelmedi hep google play satın alma (ortada küçük beyaz satın alma) ekranı çıkıyor ne yaptıysam olmadı dediğim gibi oyunu programdan çalıştırdım yine olmadı.
(Geçmişte deneyimim var pc oyunlarının trainer hile sisteminden trainerdan başlatmazsan oyunu trainer daki hile aktif edilemiyordu =) )
Çooook araştırdım sonunda bu program belki işe yarar diye kurdum ama olmadı birde google play üzerinden orjinal olarak oyunu indireyim pek olcağını sanmıyorum ama bir deneyim :(( bulursan herhangi bir hile yöntemi ilerki zamanlarda yazarsan çoook sevap kazanırsın oyun çooook güzel ama bir hile yapamdım gitti :((

kanat_58

kanat_58

Üye
Luckypatcher daki ayarlarıda yap onlarda işe yarar
Alttaki geçişlet kısmındaki bendeki ilk 3 ü açık

within90

Üye
Kafayı yiyecem :DDD yoook nasıl sende oluyorda bende olumuyor onu anlamadım :DD Şanslısın Bende her türlü şekilde düzenlenmiş apk oluşturdum olmadı... Gunship battle 3d oyunu en az 10 defa silip, Luckypatcher ile düzenlediğim apk ile kurdum ama hileli bir şekilde alma bir türlü çalışmıyor hep normal küçük google satın alma ekranı çıkıyor.. (kredi kartı ile al veya kod ile diyen ekran)
Senin Cihaz rootlu ise iş başka benimkisi rootsuz..

Üst Alt