NextWorld
Üye
-
Konu Sahibi
-
Internet açık oluyor tabi
birçok kişi telefondan root atıyor benimde laptobum tamirde note 3 üme pc olmadan root atmak istiyorum ne yapmalıyım ?
htc desire s telefonu soff yapıp, root yaptım ama bir türlü recovery yukleyemedim yardımcı olurmusun
Olmazmi3310 var rom atabiliyoz mu ?
O yazılar çıkmaya devam ediyor ve reset atmaya devam ediyor[/QUOTE
]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu indir dedim ya
Gormesi lazim pc yi yeniden baslatmayi dene aygit yoneticisine bak pc ile alkali buKurdun demi driveri???kardeşim ben usb driverda kurdum ama göstermiyor bide livesuitte 00 da kalıyor ne yapmalıyım tableti görmesi için usb driverda indirdim?
Cagatay sende yapInternet açık oluyor tabi
Gerek yok bence kalsin o zamanXposed kurSimdilik isini gorurben bunu baya öncedende kurmuştum ama tabletin yazılımında sorun olmadın belki yablış kymuşlardı istiyosan ben upload sitesine yükliyim sana url adresini verim ?
Malesef kardeşim olmadı update.zip diye bi seçenek yok recovery modda
Öncelikle ınstall zip gerektirenler yama gibi olduklarından orj. Romun daha önceden yüklü olması gerekir.onclikle selamun aleykum benim simdi galaxy i9100 var elimde 4.1.2 surum yuklu kitkat yuklemek istedim pc olmadan ama rom 7. asamada kaliyor ne yapmam lazim romun adi " cm-11-20140407-NIGHTLY-i9100.zip " gapps paketi " gapps-kk-20131031.zip " simdi benim rom orjinal olmadigi icin mi yukleyemiyorum yoksa baska bi sebebten mi simdiden tesekkurler ayrica telefon orjinal olmasina ragmen cin mali Ayriyeten
ana bant surumu i9100xxls8
Kernel surumu 3.0.31-462349
se.infta@SEP-111 #3
SMP PREEMPT Tue Nov 6 02:42:23
KST 2012
Yapim numarasi JZO54K.I19100XWLSD
Ne demek güzel Kardeşim keşke bi yardımım dokunabilseydineyse kardeş sagol ben bu tabletten umudu kestimsana bu arada çok teşekkür ederim zamanını ayırdığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?