Eninde sonunda becerdim vallahi. Boatloader kilidi kırıldı cwm yünlendi. Ve telefon cwm modunda açıldı. Şimdi sıra geldi bu telefona atabileceğim en stabil en hızlı yazılımı yüklemeye. Hangisini yüklemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eninde sonunda becerdim vallahi. Boatloader kilidi kırıldı cwm yünlendi. Ve telefon cwm modunda açıldı. Şimdi sıra geldi bu telefona atabileceğim en stabil en hızlı yazılımı yüklemeye. Hangisini yüklemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Telefonunda cwm yüklü olmasına rağmen, benim gibi bir türlü telefonu cwm modda açamayanlar.
Google pplay storeden 'Rom manager' indir.
___TELEFONU 'CWM MOD' da AÇMA___
1. Rom manager'i aç.
2. Recovery Setup
3. Clokworkmod Recovery
4.M4
5. Flash Clockworkmod Recovery
(Bir dosya inecek dosya indikten sonra geri tuşuyla uyguluma ana sayfasına tekrar gel)
6. Reboot İnto Recovery yap.
Cihaz kapanıp 'CWM' modda açılacak.
s3 galaxymin önceden bir sorunu oluştu güncelleme yapmamla şebeke hatası verdi daha sonra telefoncuda düzeltildi yapan teknik servis güncelleme yapma dedi bana yine aynısı olur dedi ama şimdi telefonum devamlı güncelleme istiyor yapamıyorum bir cözümü varmı güncelleme yaparak sorunsuz kullanabileceğim. cihazım 2 sene önce yurt dışından geldiği için çok sağlam hızlı da vaz geçmek de istemiyorum ondan. lütfen bi yardım yada destek
iyi günler elimde yunos 3.3.0 kernel 3.4.67 mt6571 çift çekirdek 5inch çin malı telefon var ama hiçbir programla root yapamadım yardımcı olabilirmisiniz?
pardon Yunos 3.0.0
iyi günler hocam benim kore çin telefonum var htc m5 aslında mtk6572 4.2.2 rom mevcuttu ben super userden tema vs sildim çöktü daha sonra rom ile kurtarmayı denedim iyce çöktü sonra mavi cwm yukledim şuan recovery e giriyor sadece açılış logosunda resetliyor kapatıp açıyor sürekli bunu nasıl kurtarırım download mod yok mavi cwm yuklü sadece tek seçenek ve buna uygun rom nasıl bulucam mtk6572 motel m5 cihaz hakkından baktığımda okumuştum mtk6572 sürrüme basılı tutunca fasulye ler geliyo sağa sola kaydırıyom oyun gibi cevabınızı bekliyorum teşekkürler
iyi günler hocam benim kore çin telefonum var htc m5 aslında mtk6572 4.2.2 rom mevcuttu ben super userden tema vs sildim çöktü daha sonra rom ile kurtarmayı denedim iyce çöktü sonra mavi cwm yukledim şuan recovery e giriyor sadece açılış logosunda resetliyor kapatıp açıyor sürekli bunu nasıl kurtarırım download mod yok mavi cwm yuklü sadece tek seçenek ve buna uygun rom nasıl bulucam mtk6572 motel m5 cihaz hakkından baktığımda okumuştum mtk6572 sürrüme basılı tutunca fasulye ler geliyo sağa sola kaydırıyom oyun gibi cevabınızı bekliyorum teşekkürler
Arkadaslar huawei acsend g7 kullaniyorum ve telefon rootlu xpised yukluyorum yeniden baslattigimda temam gidiyor temanin yerine baska simge ler geliyor eski halinede dinduremiyorum nasil dir sizce cozum bilen varsa yardim edebilirmi
Arkadaslar huawei acsend g7 kullaniyorum ve telefon rootlu xpised yukluyorum yeniden baslattigimda temam gidiyor temanin yerine baska simge ler geliyor eski halinede dinduremiyorum nasil dir sizce cozum bilen varsa yardim edebilirmi
Merhaba,
Piranha Ultra II Tab RK3066 1.6 GHZ-1GB DDR3 7 inç tablet için kitkat custom rom bulabilirmiyiz? root var ama uygun rom bulamadım özellikle cyanogenmod arıyorum.