\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

zaza00

Üye
bnde samsung s3 var baska bir telefon firmasının (htc falan) romunu yukleyebılırmıyım bılgın varmı
bnde samsung s3 var baska bir telefon firmasının (htc falan) romunu yukleyebılırmıyım bılgın varmı

Alttaki videoyu bi incele istersen. Nasıl yapılacağı anlatılmış.Videonun altında ROM un linki var. Cihazın rootlu ve recovery yüklü olması lazım.Denerseniz sonucu bildirin...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
nokia xl root ve rom?
Nokia X - [ROM][NOKIA X/XL][OTA] Lewa OS 5.1 (26-09-2014) - MaxiCep Bu konuyu incele ROM için

Merhaba Hocam,

Ben OPPO R2017 model telefon kullanıyorum ama telefonum brick oldu açılırken oppo yazısında kalıyor ve recovery mode'a girmiyor, ne yaptıysam yapayım telefonuma uyumlu recovery ( cwm,twrp ) yazılımı bulamadım, telefonu sadece fastboot modunda açabiliyorum ve fastboot'dan recovery dosyasını boot etmeye kalktığım zaman "remote: dtb not found" hatası alıyorum, buda hata recovery yazılımı uyumsuz olduğu için oluyormuş sanırsam. Elimde telefonun orjinal romları var ve romların içinde "META-INF, recovery,system" klasörleri, boot.img ve birçok ufak tefek dosya var ama recovery moda giremediğim için yükleyemiyorum. Ayrıca romu fastboot ile yüklemeyede çalıştım ama fastboot oem reboorRUU komutunda 3 nota beliriyor ve o kısımda fastboot kitleniyor, telefonuma uyumlu bir recovery dosyası bulabilirmisiniz?. Yardımcı olabilirsen çok çok sevnirim, 2 haftadır telefonla uğraşıyorum.

mtk 6582 işlemcili telefonuma yeni bir rom attım rom yüklendikten sonra açıldı.logoda kalıyor 5 sn sonra reset atıyor kendine cwm ye de girmiyor.cwm yedeği var ama restore de yapamıyorum. kaldı telefon öyle ne yapmam lazım

kardeş samsung galaxy s5 mini sm-g800hq root varmı?

VİATech Andromeda X6 Marka veya model her neyse telefonum var bunun romunu nasıl bulabilir veya nasıl yükleyebilirim..

Galaxy grand prime için cyanogenmod olursa çok iyi olurdu

Konu Sahibi
Sp flash tool ile atabilirsiniz recovery.img varsa.
Arkadaşlar her 3-4 sayfada bir yazıyorum ben rom/root/cwm gelistirmiyorum. Bana soruyorsunuz var mı diye bende googlede arayarak buluyorum lutfen bunu siz yapin. Dosyaları siz bulun . ben sadece nasil yuklenecegini gosterebilirim. Anlayis gostermenizi bekliyorum.

acer iconia b1 730hd tabletim var. 8gb hafızası var hemen doluyor, 16gb hafıza kartı aldım oda bir işe yaramıyor herhangibir uygulama vb kurulumu yada taşıması yapamadım root attım cihaza bulduğum proğramlarda taşıma işlemi yapamıyor, lolipop rom atsam lolipopta hafıza kartına kurulum yapılabiliyormu? eğer yapılabiliyorsa atabileceğim bir lolipop rom varmıdır? yada bir çözüm öneriniz varmıdır? tşk.

çok sağol kardeşim özür dilerim var flash tool yedeği var

Konu Sahibi
Link2sd uygulamasını deneyin
Lolipop da aynı değişen yok.
çok sağol kardeşim özür dilerim var flash tool yedeği var
Estağfirullah kardeşim
Mtk droid tools ile scatter oluştur
Sonra flashtool dan sec scatteri
Sonra recovery.img ye tik koy başla
Yada Direk Mtk droid toolsdan Backup&recovery bolumunden direk recovery yüklemeside yapabilirsin
Ama ilk blocks map a bas orda system cachenin yaninda ubifs yaziyorsa sakin yapma ext4 yaziyorsa uyumludur

O uygulamada taşıdım dosyaları ana uygulamayı ana uygulamayı çalıştırınca data dosyalarını yeniden indirmeye başlıyor tablet elimde çöp şuan. Alırken bilmiyordum sdcarda uygulama kurulamadığını.

Konu Sahibi
Her cihazda aynı dizinide hafıza kartı olarak tanıtmalısıniz yoksa bir işe yaramazki
FolderMount Premium v2.7.5 Patched (oyun-uygulama data-obb hafıza kartına taşıyın) - MaxiCep
Bunu deneyin,her cihazda aynı durum var maalesef

Deniycem bugün inşallah işe yararsa sıkıntım kalmaz.

Tepkiler: NextWorld

eren3546

Üye
tab4 t230 en basit nasıl rootlarım xda varda biraz karışık yapamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Konu Sahibi
tab4 t230 en basit nasıl rootlarım xda varda biraz karışık yapamadım yardımcı olursanız sevinirim..
Bilgisayarıniza Samsung USB driver kurun
Kingo android root indirin
Telefondan ayarlar/ gelistirici scenekleri/usb hata ayiklama etkin yapin
Teledonu bilgisyara baglayip kingo acin
Root gelicek basin
Tablette bise cikarsa kabul edin
Rootlanir.
Hepsi bu kadar

kanat_58

Üye
Venüs 5.0x v11 e gore rom varmıdır acaba

Tepkiler: NextWorld