Hocam n7000 yani note 1 icin hangi roomu tavsiye edersin? 4.1.2 orj room var 700 mb ram kullaniyor. Sosyal medya apk bile yuklu degil sadece whatsapp ve android orj room apk lari guncel vaziyette. Saygılar.
bende mtk 6582 işlemcili telefon var ona ait rom buldum. cwm den yükledim yükledikten sonra cwm ye girmeden açıldı. açılış logosunda kaldı reset atıp duruyor. 3 tane rom denedim hepsi aynı. nerde yanlış yaptım. neresi uymadı. bi yardımcı olurmusunuz
Merhaba benim telefonum lg optimus l7 2 p713 tr recovery mode girince yeşil robot içinde kırmızı bir ünlem çıkıyor bekliyorum hiçbir şey gelmiyor neden acaba ?
Merhaba benim telefonum lg optimus l7 2 p713 tr recovery mode girince yeşil robot içinde kırmızı bir ünlem çıkıyor bekliyorum hiçbir şey gelmiyor neden acaba ?
bende mtk 6582 işlemcili telefon var ona ait rom buldum. cwm den yükledim yükledikten sonra cwm ye girmeden açıldı. açılış logosunda kaldı reset atıp duruyor. 3 tane rom denedim hepsi aynı. nerde yanlış yaptım. neresi uymadı. bi yardımcı olurmusunuz
Hocam bende kvknın zte grand x 349 mb. vs. ramlı telefonu var internette rom buldum fakat başka ülkede bu model çift sim kartlı 1 gb ramlı yada v970 olarak geçiyor yalnız bunların işlemcisine mutabığım aynılar galiba onların romunu yükleyebilir miym?
Hocam bende kvknın zte grand x 349 mb. vs. ramlı telefonu var internette rom buldum fakat başka ülkede bu model çift sim kartlı 1 gb ramlı yada v970 olarak geçiyor yalnız bunların işlemcisine mutabığım aynılar galiba onların romunu yükleyebilir miym?
yakamoz1319 çok teşekkür ederim fakat bu sefer hani galaxylerdeki gibi mavi yazılar değil de lg service recovery mode diye bişey çıkıyor sadece o ekranda kalıyor yardımınız için çok teşekkür ederim
Bilgisayarınıza telefonu baglayin
Driver icin Pda net ve Vcom Mediatek driver yukleyin.
Ardindan Ayarlara/gelistirici seceneklri /Usb hata ayiklama etkin yapin
Mtk droid tools v2.53 ile rootlayin
Sa kardeş,
Öncelikle ben I9300 kullanıyorum.Telefona s5 sensation v8 ROM attım(xda developers'den yüklerin)romdan sonra telefona kamera,galeri.e posta ve radyo gibi uygulamalar eklenmemiş.Bunları nasıl düzeltirim veya yüklerim.