ponçikEnişte
Üye
1 sene sonra için düşünüyorsan zaten 1 sene sonra 8.1 çıkmış olur (inşallah, sübaneke dinimiz amin!) ve bu "temel" eksiklikler giderilmiş olacak. he al demiyorum, düşünürsün diyorum malum 1 sene sonra eksiklikler giderilecek diyoruz ama başka ne eksiklikler meydana çıkacak bilemeyizS4 ümü satıp 1 sene sonra lumia almayı düşünüyodum ama yazının tamamını okuyunca kararım değişti
Nokia Artık Eski Nokia DEĞİL... bunu kabüllenmemiz lazım arkadaşlarsymbian ile devam etseydi keşke
rudy huyn geçse başına her hafta güncelleme gelirgeçenlerde haber çıkmıştıya ms samsung'a para veriyor 1milyon dolar mı ney wp telefon yapsın diye bence ilk önce o parayla 3-5 tane programcı alsında ms sistem biraz daha hızlı gelişsin aramızda para toplayıp yardım mı yapalım anlamadım ki parasıda var ms nin daha neyi planlıyor ne düşünüyor anlamış değilim acaba kendi yaptıgı sistem üzerine ek özellikler koyamıyormu yani sistemi kıramıyormubence rudy yi ms wp nin başına getirin görün bakalım herşey nasıl geliyor hemen
aynen katılıyorum bunların amacı hepsini birden vermekte sonunda hiç veremiyeceklerrudy huyn geçse başına her hafta güncelleme gelirve yeni işe yarar bir şeyler olur sürekli ms nin kafa basmıyoki her hafta bir eksiğini tamamlasalardı 1 senede sistemde eksik kalmazdı
8.1dede sistemin açıklarını kapatıp yapamadıklarını biraz yeni bişeyler ekleyip stabilizeyi yükseltirlerdi al işte on numara sistem olurdu mağaza gelişiyor zaten ama sistem olduğu yerdeaynen katılıyorum bunların amacı hepsini birden vermekte sonunda hiç veremiyecekler
bu arada emin olun bu sene artık gdr3 gelmiyecek seneyede ne zaman gelir muamma bana öyle geliyor8.1dede sistemin açıklarını kapatıp yapamadıklarını biraz yeni bişeyler ekleyip stabilizeyi yükseltirlerdi al işte on numara sistem olurdu mağaza gelişiyor zaten ama sistem olduğu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?