Her gün pepsi şifreleri veriorum

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
ucretsiz arkadasım

- - - Eklendi - - -

telafi edrim merak etme sen dostum.4 ü ıle ilgilen bence

- - - Eklendi - - -

üzum bag muhabetıne girmıyelim bence dostum dglmi.ben 12 tanede bulurum sen faydalamaya bak bence

Ben kullanmıyorum ki :ehe

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ufak 1 soru soruyorum bilen arkadasa 2şifre birden göndriorum.pm olarak kendisine teslimatını yapıorum.böyle daha adil olucagı kanısına vardım.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bir tane gönderdim kullanılmış galiba artık soru bileceğiz :ehe

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi
SORU:Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır?

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi

tebrikle arkadasım.pm olarak teslım ediorum.sifreni teslim aldıgında tesekkur olarak forma dônersen sevınirım.

- - - Eklendi - - -

dıger sorumu soruyorum. E HARFI İLE BAŞLAYAN 3 MEYVE İSMİ ARKADASLAR.soru bu.kolay gelsin.

thewitcher11

Üye
Bosa cevaplamaya calismayin arkadaslar kullanilmis sifre gonderiyor

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi
Bosa cevaplamaya calismayin arkadaslar kullanilmis sifre gonderiyor

arkadasim benı bos yere gereksiz ıtamlarda bulunum milletın kafasını bulandırma lütfen.bunlar sıfır fabrıkasından alıp sizlerle paylasmak istedım.saçma saçma şeyler yazıp benıde germe lütfen.

mc.a

mc.a

Üye
Elma , erik , eflak

mc.a

mc.a

Üye
arastirdin mi peki ?
Baska meyve yoktur sadece bunlar

thewitcher11

Üye
arkadasim benı bos yere gereksiz ıtamlarda bulunum milletın kafasını bulandırma lütfen.bunlar sıfır fabrıkasından alıp sizlerle paylasmak istedım.saçma saçma şeyler yazıp benıde germe lütfen.

evet sifir fabrikasindan yolladigin iki koddada hatali mesaji aldim ustune bide 89 kurus x2 ooh kazigi yemede yaninda yat

sifir fabrikasindan kod alabildigin icin onceki konunda sevabina sifre istemissin

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi
evet sifir fabrikasindan yolladigin iki koddada hatali mesaji aldim ustune bide 89 kurus x2 ooh kazigi yemede yaninda yat

bak arkadsım sana 1 sifre daha atıorum.bunuda yalan yere hic edersen gerçekten yanlis yaptıgın 1 şey var dmektır.ama eger tam tersi cıkarda bedavan gelirşe özür dilemeyi kabul ediomusun.

Üst Alt