TheLastRevolution Üye Konu Sahibi _RYUK_' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gmd2 avea Genişletmek için tıkla ... Kac kb oluyo yani ? Yusuf Saracen' Alıntı: Gerek yokki aveada turkcellde bile gerek yok paketsiz nete giriyorum Genişletmek için tıkla ... Nasil oluyo o
_RYUK_' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız gmd2 avea Genişletmek için tıkla ... Kac kb oluyo yani ? Yusuf Saracen' Alıntı: Gerek yokki aveada turkcellde bile gerek yok paketsiz nete giriyorum Genişletmek için tıkla ... Nasil oluyo o
Yusuf Saracen Üye ghstr' Alıntı: Kac kb oluyo yani ? Nasil oluyo o Genişletmek için tıkla ... Illegal
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi Yusuf Saracen' Alıntı: Illegal Genişletmek için tıkla ... Anlatsaniz veya PM atsaniz
Yusuf Saracen Üye ghstr' Alıntı: Anlatsaniz veya PM atsaniz Genişletmek için tıkla ... Sır boyle seyler yayinlanmaz ve yasak
ghstr' Alıntı: Anlatsaniz veya PM atsaniz Genişletmek için tıkla ... Sır boyle seyler yayinlanmaz ve yasak
4MaGuS Üye 12.90mbps 1.79mbps yanlış hatırlamıyorsam bunu mobilden nokia lumia 920 turcell netinde yakalmıştım 1-2 gün sonra tekrar alıcam deneme yaparım tekrar
12.90mbps 1.79mbps yanlış hatırlamıyorsam bunu mobilden nokia lumia 920 turcell netinde yakalmıştım 1-2 gün sonra tekrar alıcam deneme yaparım tekrar
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi Yusuf Saracen' Alıntı: Sır boyle seyler yayinlanmaz ve yasak Genişletmek için tıkla ... PM den mail adresine atarsan sevinirim
Yusuf Saracen' Alıntı: Sır boyle seyler yayinlanmaz ve yasak Genişletmek için tıkla ... PM den mail adresine atarsan sevinirim