Her 100. Mesajda 25 Kontör Kazandıran Oyun Benden !..

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Evet Maxicepciler Aklıma Birden Böyle Bir Oyun Geldi Her 100. Mesaj Sonrasında ki Bu Kadar Mesaj Olmaz Herhalde 25 Kontör Kazanacak. Mesela 100. Mesajı Atan 200. Mesajı Atan 300. Mesajı Atan Gibi.

İlk Mesaj Benden Bana 100 Kontör :?sl?k

hades33333

hades33333

Üye
şimdi iyi hoş da 100 mesaj atmak için bişeyler yazmak lazım :D ne yazılabilir ki :)

Ozan

Ozan

Admin
Alperen bu olayı biz şu an düşünüyoruz aslında ancak rasgele mesaj degil de belli forumlara yararlı mesajlar atan her x. kisiye gibi. Sen madem böyle birşeye kalkıstın birlikte gelistirebiliriz daha aktif bir durum yaratılabilir hem boş mesajın atılmayacagi bir forum yada konu olursa..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben bu konuda ki 100 mesaj olayını tam anlayamadım. Konuya 100 mesaj atan kişi mi kazanacak, yoksa 10. mesajı atan kişi mi. :)

Bizim proje daha farklı :oke:

mservank

mservank

Üye
hayır herhalde 100 ve katlarını atan 10. kişi filan değil

researcher

Üye
illa verecek bu 25 konturu... :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
e bizim 2000 oldu yokmu bize 25 kontör :?sl?k

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Alperen bu olayı biz şu an düşünüyoruz aslında ancak rasgele mesaj degil de belli forumlara yararlı mesajlar atan her x. kisiye gibi. Sen madem böyle birşeye kalkıstın birlikte gelistirebiliriz daha aktif bir durum yaratılabilir hem boş mesajın atılmayacagi bir forum yada konu olursa..

Evet Ozan. Aslında Ayın Üyelerine Yönetimden Artık Nasıl Anlaşılır Bilemem Ama En Az 100 Kontörle Ayın Üyesine Teşvik Pirimi Diyebileceğimiz Bir Uygulamayı Hayata Geçirebilirsiniz. Ancak Ayın Üyesi Benim Kanaatime Göre Cep Telefonları Dökümanlarıyla İlgili Aktiflik Sergileyenlere Verilmeli. Diğer Konularda Aktiflik Sergileyenlere de Böyle Birşey Düşünülebilir. Böyle Olursa Ayın Üyeliği Daha Anlam Kazanır ve Güzel Bir Paylaşım Yarışı Olabilir. Tabi Bunun Değerlendirmesini Nasıl Yaparsınız Bilemem.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bu 10. Mesaj Kontor Sayisi Az Geldi Galiba Eee Bir Cep Telefonu Bayii Degilimki Ancak Bu Kadar Olur Neyse Bakalim Gorecez.

Exalans

Exalans

Üye
sponsor kim?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Sponsor Ben

ouSahin

ouSahin

Üye
kntürü fazla buldunuz galiba :ehe:pro:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
-19 hayrına atabilecek varsa iyi olur. :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
kntürü fazla buldunuz galiba :ehe:pro:

Yok Oğuz Kontör Fazla Değil Fazla Olsa 25 Mesajda Yada 50 Mesajda Derdim 100 Mesaj Olana Kadar Çooook Zaman Geçer Hatta Olmaz Bile Belkide. Haaa Olursa Sözümüzü Tutarız. :oke: :sn:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
sponsored by Alperenbugra

:ehe

Exalans

Exalans

Üye
nekadar gözü tok bi site 2 günüdür hala 17. mesajda

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben olayı tam anlamamıştım ama .
burayı mı dolduracaz
ben hemen doldururdum tabi ama .
sonu :bann: :ehe

researcher

Üye
e dolsun bare garibanın biri konturlensin.....:)

hades33333

hades33333

Üye
20 oldu... eh bakalım...

Üst Alt