Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriHepsiburada.com
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj.Refoo
Üye
Konu Sahibi
Hepsiburada.com
Nokia Lumia telefonların fiyatları burada çok ucuz. Acaba güvenilir mi bilgisi olan?
Polymath
Üye
Türkiyenin en güvenli sitesi diyebilirim. Sayısız alışveriş yaptım. Müşteri memnuniyetinde de bence bir numara.
Dj.Refoo
Üye
Konu Sahibi
Bilgi için sağol ancak fiyatlar bu kadar ucuz olmasından şüphe ettim doğrusu .
furkankaya559758
Üye
En güvenilir internet alışveriş sitelerinden biridir.
caps6
Üye
daha önce oradan telefon almıştım.Sorunsuz düzgünce kolileyip yolluyorlar diğer yerler gibi poşete koyup yollamıyorlar.Aklında şüphe varsa beğenmezsen koşulsuz iade hakkın var.Birde iade için n11,gittigidiyor gibi uğraştırmıyorlar.
DaNq3rB0y
Üye
Türkiyenin en güvenilir alışveriş sitesidir
Murat Alper
Moderator
hepsiburada.com'dan bende alışveriş yapmayı düşünüyorumda ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Hiçkimsenin içinde şüphe olmasın. Senelerdir alışveriş yapıyorum daha bir kere mağdur olmadım. Sadece bir kere istediğim üründen farklı bişey gönderdiler o gönderdikleri şey de gene aynı firmanın fakat daha pahalı daha üst bir modeliydi haliyle mutlu oldum. Yani adamların hatası olsa bile telafisini fazlasıyla yapıyorlar. 10 üzerinden 10 verebilirim bu firmaya.
Dj.Refoo
Üye
Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler arkadaşlar
Alper1045
Üye
Bence de Türkiye''nin en güvenilir sitesi. Fiyatların düşük olmasının sebebi ellerindeki stokları tüketmek istemeleri olabilir.
Never_Back_Down
Üye
Tablet,telefon,modem,aksesuar,küçük mobilya alışverişleri yaptım gayet memnun kaldım en güvenilir sitelerden
metinmb407
Üye
İki tane Lumia yı hepsiburada dan aldım sıkıntı yok.
0MG90
Üye
En az 10 alışveriş yapmışımdır hepsinde memnun kaldım. Fiyatları düşürerek stoklarını daha hızlı boşaltıyor, bunu tekrarlayarak daha fazla kazanıyorlar aslında.
Dj.Refoo
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Aslında Lumia 830 u bekliyorum