Lord Of The Red Üye hızlı gonderı degılse urun temınınde sorun cıkabılıyor boyle durumlarda da en fazla 10 ıs gunu ıcerısınde urun teslımı yapılıyor.
hızlı gonderı degılse urun temınınde sorun cıkabılıyor boyle durumlarda da en fazla 10 ıs gunu ıcerısınde urun teslımı yapılıyor.
DaNq3rB0y Üye konu tedarikci firma olunca beklersin ama ellerindeki ürünü sipariş et ikinci yada üçüncü gün elinde olur reve
konu tedarikci firma olunca beklersin ama ellerindeki ürünü sipariş et ikinci yada üçüncü gün elinde olur reve
GuitaristBoy Üye Madness®' Alıntı: Tam hortlatilacak konu Genişletmek için tıkla ... yorum yok 4 günde amsterdam a benim eve geliyo gitti gidiyodan
Madness®' Alıntı: Tam hortlatilacak konu Genişletmek için tıkla ... yorum yok 4 günde amsterdam a benim eve geliyo gitti gidiyodan
Never_Back_Down Üye ürün süper hızlı gönderide ise ve saat 3 ten önce verirsen 24 saat içinde kargoya verirler ben 3ten sonra verdim ankaraya 2 günde geldi
ürün süper hızlı gönderide ise ve saat 3 ten önce verirsen 24 saat içinde kargoya verirler ben 3ten sonra verdim ankaraya 2 günde geldi
BreakerZote Üye 2 Kez Alış Veriş Yaptım Teki Hızlı Kargo idi Ertesi Gün Sabahı Geldi Diğer Ürünün Kargosu 2 Gün Sürdü
2 Kez Alış Veriş Yaptım Teki Hızlı Kargo idi Ertesi Gün Sabahı Geldi Diğer Ürünün Kargosu 2 Gün Sürdü
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Pazartesi gündüz saat 3 civarı iki adet ayrı sipariş verdim Hepsiburada'dan. Biri hızlı gönderiydi, 2 saat sonra kargoya verildi telefonuma mesaj geldi. Diğeri bugün kargoya verilmiş, onunda mesajı telefonuma geldi.
Pazartesi gündüz saat 3 civarı iki adet ayrı sipariş verdim Hepsiburada'dan. Biri hızlı gönderiydi, 2 saat sonra kargoya verildi telefonuma mesaj geldi. Diğeri bugün kargoya verilmiş, onunda mesajı telefonuma geldi.
greenmile Üye tamamen stokla alakalı şey bunlar ama hepsiburada genel olarak iyi,iade falan olaylarında da problem çıkartmıyorlar.
tamamen stokla alakalı şey bunlar ama hepsiburada genel olarak iyi,iade falan olaylarında da problem çıkartmıyorlar.
Adilx05 Üye Yemin Ederim Bi Tane Ekran Kartı Sipariş Etmiştim İki Sene Önce 1.5 - 2 Ay Falan Bekledim Hâlâ Öyle Yazıyodu Aradım İptal Ettirdim
Yemin Ederim Bi Tane Ekran Kartı Sipariş Etmiştim İki Sene Önce 1.5 - 2 Ay Falan Bekledim Hâlâ Öyle Yazıyodu Aradım İptal Ettirdim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Revengeful' Alıntı: Geldi, herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Konunu kapatabilirsin - - - Eklendi - - - Hayırlı olsun bu arada ürün nasıldı? Kapatmadan önce bunları yazarsın artık
Revengeful' Alıntı: Geldi, herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Konunu kapatabilirsin - - - Eklendi - - - Hayırlı olsun bu arada ürün nasıldı? Kapatmadan önce bunları yazarsın artık