hepimiz bedava internet kullanarak gunah isleyip veya kul hakkina giriyormuyuz acaba ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Sadece çalmak değildir hırsızlık. :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Biz burda onların hangi şeyini kullanıyoruz bi açık bulmuşuz yükleniyoruz yani onların herhangi bir şeyini kullanmıyoruz ki

TheMadness

TheMadness

Üye
Bedava siteleri kapatsınlar anca öyle biter bu iş :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bedava siteleri kapatsalar h@ndler denen birşey var :cigara:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Nasıl kendilerini avutuyorlar Ama :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
vodafone bu konu ile ilgili bir kaç kez mail attım ama geri dönmediler

AsHighAsHonor

Üye
Beyler bu yöntemi bilmeyen tek insanim galiba :D nedir bu biri açıklayabilir mi lutfen birde sadece vodafone da mi oluyo turkcell de de oluyomu? Bilmedigim icin kendimi mal gibi hisettim gulmek serbest :banghead:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Beyler bu yöntemi bilmeyen tek insanim galiba :D nedir bu biri açıklayabilir mi lutfen birde sadece vodafone da mi oluyo turkcell de de oluyomu? Bilmedigim icin kendimi mal gibi hisettim gulmek serbest :banghead:

iyiki bilmiyosun :D sakat işler bunlar :d:

AsHighAsHonor

Üye
Pis islere bayilirim : D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ohoo bir tek bu mu internetten sarki indirme oyun indirme falan kul hakki... Fakat ben aynen devam :yuru

creeper

creeper

Üye
2 kötü 1 iyi etmez. Sizin yaptığınız o kötü şeyi ahirette operatörün vergileri karşılamaz. Sizin bağlandığınız baz istasyonuna bağlanan ve para vererek alan kullanıcıların hızını düşürürsünüz. Zengin birinin parayla sattığı bir şeyi çaktırmadan gizlice çalıp kullanması, sonra da yakalanınca da "ama o zengin adam da kullanmam için para istiyor, o yüzden ondan habersiz çalıyorum" demeniz sizi haklı çıkarır mı? Bu dünyada bir şey olmasa da, ahirette bunun gerçekten sorulmayacağına vicdanen inanabiliyor musunuz?

AsHighAsHonor

Üye
Su yöntemi birisi aatsin beyler lutfen

KayraBey

KayraBey

Üye
sopa:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu kural dışına cıkmadan :locked2:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt