emreolol
Üye
yahu kimseden hırsızlık yapmıyorsun ki neden haram olsun

Kısas'a kısas olacak başka yolu yokİyide kardeşim vergi rekortmeni ve neredeyse çektiğimiz havaya bile para verecek kıvama gelmiş bir toplumuz biz bu adamın aylık çektiği çok çok olsun 5gb internet mi dokunacakKul hakkı diyoruzda adamlar bizim pek çok hakkımızı sömürüyor o ne olacak peki?

[ENGİN];6022684' Alıntı:
Operatör'den çalıyorsun ya
- - - Eklendi - - -
Kısas'a kısas olacak başka yolu yok![]()

[ENGİN];6022684' Alıntı:
Operatör'den çalıyorsun ya
- - - Eklendi - - -
Kısas'a kısas olacak başka yolu yok![]()
Ben vodafone cepnet'e 11 lira verirken diger abone niye 14-15 lira vermek zorunda kalıyor? Hakmı bu şimdi?Sadece operatorden çalmiyor. Ben 4 lira verip 75 mb kullanırken o niye beleşe 5 gb kullansın? Ben de kullandım ama içime sinmedi s40 telefonumda bile paket yaptım hep.
[ENGİN];6022720' Alıntı:
Ben vodafone cepnet'e 11 lira verirken diger abone niye 14-15 lira vermek zorunda kalıyor? Hakmı bu şimdi?
Sonuçta bir bedel ödeyerek o hizmeti alıyorsun istersen başka hatta geçip onun paketini kullanabilirsin..
) dur geçme al şunu kullan dedi .o gün bugündür geçiriyorum .o arkadaşada çok teşekkür ediyorum 
Bedavası paralısı yok buldun mu yapış internete![]()
:ne diyorsunuz?vodafone kullaniyorum baska operatore gecememde o luxum yok.bilenler bilir burdada internet paketi yok olsa kullanirdim..
cevaplariniz icin tesekkur ediyorum simdiden
ben geçen aradm ,buyrun dedi hattı uzun süredir kullanmıyorum bi borcum varmı diye sordum ,faturasızsınız borcunuz yok dedi .maksat şüphelenmesinler
:Bu konuda bir suç olduğunu düşünmüyorum çünkü yasal bir şey eğer suç olsaydı operatörler bununla ilgilenirdi neden ilgilenmiyorlar bildikleri halde?