hepimiz bedava internet kullanarak gunah isleyip veya kul hakkina giriyormuyuz acaba ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
hepimiz bedava internet kullanarak gunah isleyip veya kul hakkina giriyormuyuz acaba ne dersiniz?
ne diyorsunuz?vodafone kullaniyorum baska operatore gecememde o luxum yok.bilenler bilir burdada internet paketi yok olsa kullanirdim..

cevaplariniz icin tesekkur ediyorum simdiden

Metin MF

Metin MF

Üye
hayır

Legendary.

Legendary.

Üye
Evet.Ben 1 ay kullandım ama içim rahat değildi bıraktım.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bana göre günah sonuçta para vermeden kullanıyorsun,bir nevi hırsızlık.

x-scarface

x-scarface

Üye
Bedavası paralısı yok buldun mu yapış internete :kro2:

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Legendary.

Legendary.

Üye
Sonuçta ne kadar kazıklansakta...
Paralı bi hizmeti bedava(kaçak) kullanıyoruz :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
yahu kimseden hırsızlık yapmıyorsun ki neden haram olsun

x-scarface

x-scarface

Üye
İyide kardeşim vergi rekortmeni ve neredeyse çektiğimiz havaya bile para verecek kıvama gelmiş bir toplumuz biz bu adamın aylık çektiği çok çok olsun 5gb internet mi dokunacak :bilmm Kul hakkı diyoruzda adamlar bizim pek çok hakkımızı sömürüyor o ne olacak peki?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yahu kimseden hırsızlık yapmıyorsun ki neden haram olsun

Operatör'den çalıyorsun ya :D

- - - Eklendi - - -

İyide kardeşim vergi rekortmeni ve neredeyse çektiğimiz havaya bile para verecek kıvama gelmiş bir toplumuz biz bu adamın aylık çektiği çok çok olsun 5gb internet mi dokunacak :bilmm Kul hakkı diyoruzda adamlar bizim pek çok hakkımızı sömürüyor o ne olacak peki?
Kısas'a kısas olacak başka yolu yok :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Metin MF

Metin MF

Üye
[ENGİN];6022684' Alıntı:

- - - Eklendi - - -

o da benden çalıyo :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
[ENGİN];6022684' Alıntı:

- - - Eklendi - - -

Sadece operatorden çalmiyor. Ben 4 lira verip 75 mb kullanırken o niye beleşe 5 gb kullansın? Ben de kullandım ama içime sinmedi s40 telefonumda bile paket yaptım hep.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sadece operatorden çalmiyor. Ben 4 lira verip 75 mb kullanırken o niye beleşe 5 gb kullansın? Ben de kullandım ama içime sinmedi s40 telefonumda bile paket yaptım hep.
Ben vodafone cepnet'e 11 lira verirken diger abone niye 14-15 lira vermek zorunda kalıyor? Hakmı bu şimdi?

• Beğen
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Bu zamana kadar bu operatörler nasıl zengin oldu bilmek lazım.Turkcellden yediğim 760 Tl'nin sorgu sühalini kim verecek.Zevkine göre fatura,kampanya araya birde avukat girmiş çık çıkabilirsen .Bana sorsan haberim yok.(Milyonlara varan ve aynı benzerlikde olaylar mevcut bir benle sınır koymayalım )Bu örnek teşkil etsin ki bir noktaya varırken kul hakkından ziyade intikamı benimsemek gerek.Paranın su gibi gittiği ve sömürünün olduğu bir yerde insan hayatda kalmayı düşünüyorken bedavacı algısına kapılması normaldir.Günah yanına girmek 2.plana atıldı.Burada bir kötü yaklaşımda yok yasal olmayan yollar kullanılmamış tamamıyla operatörün sunduğu ikram gönül rahatlığıyla kullanmak gerek.Senin kampanyasına dahil olduğun limitler 2 kat kar amacı güdüyor.Kul hakkını yiyenin hakkını bir yerden sonra insan ister istemez yemekden geri durmuyor.

-Emre

-Emre

Üye
[ENGİN];6022720' Alıntı:

Ben vodafone cepnet'e 11 lira verirken diger abone niye 14-15 lira vermek zorunda kalıyor? Hakmı bu şimdi?

Sonuçta bir bedel ödeyerek o hizmeti alıyorsun istersen başka hatta geçip onun paketini kullanabilirsin..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sonuçta bir bedel ödeyerek o hizmeti alıyorsun istersen başka hatta geçip onun paketini kullanabilirsin..

Digerleri farklımı sence?onların bizden aldıklarını ne yapacaz çok çok ceza kesilir operatörlere? Bu cezanın bize kar olarak dönüşü varmı yok,üstüne birde kazık yiyip oturuyoruz buyrun size geri dönüşüm?

ümran

Üye
ben 2 yıl vodafonda cepnet kullandım her ay yeniliyordum bi ara para yoktu ,yılbaşında bedava net verildi herkese, bana verilmedi .aradm onları abonesıniz veremeyiz dediler .ben ilk abone olduğumda cepnet 8 tl idi şuan 11 çıkardılar .o kadar para kazanıyolar üstüne zam yapıyorlar .tam hat çeviriyordum biri çıktı dediki (bu forumdan kendini biliyor :) ) dur geçme al şunu kullan dedi .o gün bugündür geçiriyorum .o arkadaşada çok teşekkür ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

Bedavası paralısı yok buldun mu yapış internete :kro2:

süpersin :) :ehe:

Buğra

Buğra

Admin
Bu konuda bir suç olduğunu düşünmüyorum çünkü yasal bir şey eğer suç olsaydı operatörler bununla ilgilenirdi neden ilgilenmiyorlar bildikleri halde?

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hattın turkcellse mecbur kullanacan :cigara:

• Beğen

ümran

Üye
ne diyorsunuz?vodafone kullaniyorum baska operatore gecememde o luxum yok.bilenler bilir burdada internet paketi yok olsa kullanirdim..

cevaplariniz icin tesekkur ediyorum simdiden

:) ben geçen aradm ,buyrun dedi hattı uzun süredir kullanmıyorum bi borcum varmı diye sordum ,faturasızsınız borcunuz yok dedi .maksat şüphelenmesinler :ehe:

semihguney

semihguney

Üye
Bu konuda bir suç olduğunu düşünmüyorum çünkü yasal bir şey eğer suç olsaydı operatörler bununla ilgilenirdi neden ilgilenmiyorlar bildikleri halde?

konu suç olup olmaması değil , haram olup olmamasıdır . Kimse bunu %100 helaldir diyemez . Ama haram olduğu söyleyenebilir... Bi nevi hırsızlık. Aynı şekilde kullandığımız işletim sistemlerinden programlara kadar birçok şeyin parasını ödemediğimizden büyük günahlara giriyoruz. Gençler yanacaz galiba :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt