Amanın cok buyuk günah işlemişsin cezan herkesin ortasında ibretine idam edinmendir

İyide kardeşim vergi rekortmeni ve neredeyse çektiğimiz havaya bile para verecek kıvama gelmiş bir toplumuz biz bu adamın aylık çektiği çok çok olsun 5gb internet mi dokunacakKul hakkı diyoruzda adamlar bizim pek çok hakkımızı sömürüyor o ne olacak peki?
[ENGİN];6022720' Alıntı:
Ben vodafone cepnet'e 11 lira verirken diger abone niye 14-15 lira vermek zorunda kalıyor? Hakmı bu şimdi?

konu suç olup olmaması değil , haram olup olmamasıdır . Kimse bunu %100 helaldir diyemez . Ama haram olduğu söyleyenebilir... Bi nevi hırsızlık. Aynı şekilde kullandığımız işletim sistemlerinden programlara kadar birçok şeyin parasını ödemediğimizden büyük günahlara giriyoruz. Gençler yanacaz galiba![]()

evde wifi var telefonda 2 hat var biri 1gb sınırlı 1gb bitse diğer hatta sınırsız 11tl olandan var kafa rahat bende![]()
konu suç olup olmaması değil , haram olup olmamasıdır . Kimse bunu %100 helaldir diyemez . Ama haram olduğu söyleyenebilir... Bi nevi hırsızlık. Aynı şekilde kullandığımız işletim sistemlerinden programlara kadar birçok şeyin parasını ödemediğimizden büyük günahlara giriyoruz. Gençler yanacaz galiba![]()
Diyorsunuz ki zenginden çalmak haram değil, nede olsa onlar da bizden çaldı.