hepimiz bedava internet kullanarak gunah isleyip veya kul hakkina giriyormuyuz acaba ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
Suç Bizde Vodofone De Değilki Hack Yapmışız Bedavadan Giriyoz Ama Doru Hiç Bir ŞEy Parasız Yenmez yenirsede haram dır !! Not:Sana Bir Vodofone Bedava Yollamadıysa !!!

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Amanın cok buyuk günah işlemişsin cezan herkesin ortasında ibretine idam edinmendir

SHS

SHS

Üye
parasını vererek gir

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
İyide kardeşim vergi rekortmeni ve neredeyse çektiğimiz havaya bile para verecek kıvama gelmiş bir toplumuz biz bu adamın aylık çektiği çok çok olsun 5gb internet mi dokunacak :bilmm Kul hakkı diyoruzda adamlar bizim pek çok hakkımızı sömürüyor o ne olacak peki?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
[ENGİN];6022720' Alıntı:

Ben vodafone cepnet'e 11 lira verirken diger abone niye 14-15 lira vermek zorunda kalıyor? Hakmı bu şimdi?

:oke:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
evde wifi var telefonda 2 hat var biri 1gb sınırlı 1gb bitse diğer hatta sınırsız 11tl olandan var kafa rahat bende :ehe

ümran

Üye
bugün 3 film indirdm hicte suçluluk duygusu hssetmiyorum aksine çok mutluyum :)

- - - Eklendi - - -

konu suç olup olmaması değil , haram olup olmamasıdır . Kimse bunu %100 helaldir diyemez . Ama haram olduğu söyleyenebilir... Bi nevi hırsızlık. Aynı şekilde kullandığımız işletim sistemlerinden programlara kadar birçok şeyin parasını ödemediğimizden büyük günahlara giriyoruz. Gençler yanacaz galiba :zzz:

yanarsakta tek bunun için yanalım be kardş :ehe

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bunu eskiden beri biliyodum ve hala kullanıyorum.çok rahatım ve istediğim herşeyi yapabiliyorum:)voda'ya daha çok yüklencem galiba:D

TheMadness

TheMadness

Üye
Androidde bilen var mı pmye gelin :D vodafone

GT-I9300 cihazım ile gönderildi.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bu aveada olmuyomu

achambo

achambo

Üye
hiç kullanmadım şimdi 500 mb int. var rahatım böyle:D

MrTech

MrTech

Üye
konu suç olup olmaması değil , haram olup olmamasıdır . Kimse bunu %100 helaldir diyemez . Ama haram olduğu söyleyenebilir... Bi nevi hırsızlık. Aynı şekilde kullandığımız işletim sistemlerinden programlara kadar birçok şeyin parasını ödemediğimizden büyük günahlara giriyoruz. Gençler yanacaz galiba :zzz:

Kusura bakma ama firmalar her turlu sana yapistiriyor kazigi haberin var mi ?? Valla 3 yildir kullaniyorum hicte gunah degil birazda onlara yapissin kotu mu ??

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Diyorsunuz ki zenginden çalmak haram değil, nede olsa onlar da bizden çaldı.

• Beğen
Tepkiler: Dede
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
ya sömürün yaa başkasi seninkini gorse bunu aklina bile getirmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt