:kop2:
Astrosman Üye hasane51' Alıntı: ----------Eklendi @ 22:33:29 ---------- Yazıldı @ 22:33:02 ---------- Genişletmek için tıkla ... maxicep belediyesinin bana verdiği yetkiye dayanaraktan seni locked modu ilan ediyorum.
hasane51' Alıntı: ----------Eklendi @ 22:33:29 ---------- Yazıldı @ 22:33:02 ---------- Genişletmek için tıkla ... maxicep belediyesinin bana verdiği yetkiye dayanaraktan seni locked modu ilan ediyorum.
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi u anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) Tuba.Erva, Kabız Civciv, hasane51, L-LumieRe, EroL+, haydaravısyon, viktoreznov, Astrosman+, _ardaa, jigsaw_54+ konuyu sıkayet edıyorum kilitlenebılır arızalarım benım aldıkları seylere bak
u anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 0 misafir) Tuba.Erva, Kabız Civciv, hasane51, L-LumieRe, EroL+, haydaravısyon, viktoreznov, Astrosman+, _ardaa, jigsaw_54+ konuyu sıkayet edıyorum kilitlenebılır arızalarım benım aldıkları seylere bak
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: isterse bin tane yazsın hasandan mod olmaz Genişletmek için tıkla ... son mesajı ben atcam hayır bu son
- SerkeŞ -' Alıntı: isterse bin tane yazsın hasandan mod olmaz Genişletmek için tıkla ... son mesajı ben atcam hayır bu son