Henry için ev baktım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Henry için ev baktım
Fransız futbolcu Henry’nin menajeri Jerome Anderson’un açıklamaları Fener taraftarını sevindirecek.

Barcelona'dan ayrılması beklenen Henry'nin menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

Barcelona ile yolları ayıracak olan Henry'nin menajeri Jerome Anderson, Avustralya'da yayınlanan Herald Sun gazetesine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Anderson'un olay sözleri:
HENRY İÇİN EV BAKTIM
"Sydney kulübünün Henry'yi istemesi Avustralya'nın futbola yatırım yapmaya hazırlandığı anlamına gelir. Henry Avustralya'ya gider mi? Buna o karar verecek. Ama transferde 'olmaz' dememeyi öğrendim." "İstanbul'a gidip F.Bahçeli yöneticilerin konuğu oldum. Çok etkileyiciydi. Orada gösterilen ilgi beni şaşırttı. Yaptığım kamera kayıtlarını Henry'ye izlettim. Onun kalmasını planladıkları evleri gezdim."
3 KULÜP HENRY'İ İSTİYOR
"Henry transferde paradan başka şeylere dikkat eder. Yaşayacağı yeri de önemsiyor. Onu New York Red Bulls, Sydney ve F.Bahçe istiyor. Hangi kulübü seçeceğini ben de bilmiyorum. Üçü de olabilir."
FENERBAHÇE'DEN HENRY AÇIKLAMASI
Fenerbahçe Kulübü, ünlü Fransız futbolcu Thierry Henry ile ilgili transfer çalışmalarının olmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, gazetelerde yer alan Henry'i transfer etmek istedikleri yönündeki iddiaların gerçek olmadığı belirtilerek, ''Kulübümüzün Fransız oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer planlamasının ve çalışmasının olmadığını hatırlatarak, basının ortaya attığı ve sonrasında da kendisini inandırdığı bu tip iddiaların senaryo boyutunu aşamadığını da bir kez daha vurgulamak isteriz'' denildi.

Hkn's

Üye
gananın forveti lazım bize
zenci lazım :D gerisi boş bu takıma :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Henry yaşlandı artık.ancak reklama yarar.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Henry de zenci sayılır Başlık acayip sanki evi ben bakmışım gibi

Hkn's

Üye
:D aynen villa fılan mı baktın :D

Hkn's

Üye
:ehe

haltie

haltie

Üye
klüp haberleri yalanladı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yalan bir haber olduğu, gelen açıklama ile ortaya çıktı.

haltie

haltie

Üye
galatasaray anlaşmış dendi ama şimdide:s

OğuzcanAbi

Üye
son haber henry ekmek sporda

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burada paylaştığım haberde zaten henry transferini yalanladığı verilmişti haberin bahsi henry nin menajerinin açıklamaları

Hkn's

Üye
gelsede su forvet ıle sag kanat kurtulsak su transfer hıkayesınden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt