RidLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kadın işini yapıyor
çok zorluyorsun haberin olsun 9ceza puanı almışsın bence dikkat etmelisin türkçe ögretmeni mod on malı meli gereklilik kipidir evladım
tuba ablan üzerinden prim yapmaya çalışma...sen az daha büyü gel foruma.hadi evladım şimdiii güle güle..
katılıyorum bu arada nicikin çok süpermişALPARS™;3868403' Alıntı:Konu çok uzadı artık mod arkadaşlar bi zahmet ilgilensin artık.
yine alabilirim sorun diil..tam yaşına uygun açıklamayı yapmışsınbuyurrrr
----------Eklendi @ 14:43:14 ---------- Yazıldı @ 14:42:15 ----------
çok zorluyorsun haberin olsun 9ceza puanı almışsın bence dikkat etmelisin türkçe ögretmeni mod on malı meli gereklilik kipidir evladım
sana uymama gerekiyor bu durumda iyi al nasıl olsa bidaha üyelik açar heryere saçam yorum yaza yaza rütbe kasarsın demi tamam ok hadi
yine alabilirim sorun diil..tam yaşına uygun açıklamayı yapmışsınneyse atalarımızın dediğine uyalım küçükle küçük olmayalımm....haydiiiii
valla bende tam onu diycektim mangda şire baya kaçırdın ben bi oyun alıp geldim tam knou 8sayfa olmuş üstelik knouyu ben açtımKonu uzadı diyorsunuz fakat yazmaya devam ediyorsunuz.
sana uymama gerekiyor bu durumda iyi al nasıl olsa bidaha üyelik açar heryere saçam yorum yaza yaza rütbe kasarsın demi tamam ok hadi
----------Eklendi @ 15:01:14 ---------- Yazıldı @ 14:58:13 ----------
şimdi patron geldi kesin yorum yazar bak görürüsünüz aklımdanda geçtiydi iyi insan lafının üstünegelirmiş
ya bu the_bela diıe bi apaçi vardı ya o. geçende baska hesabı vardı. la olom küçük bebe. yaşın kaç anlamıyorum dalga geçtığınımı sanıyon sen? gelipdurma bak cidden nasıl olsa kayıt olduğun msnler admınler tarafından goruluyo ordan faceine kadar bulunur. incide de dağıtır belanı...... tammmı şimdi defol adamı sınırlendırme
bende güldüm yalan yok valal niye hiç adminler falan açmıyor yav valla çok kirlilik yapmış gibi olduk bide post kastık
hahahha
nedense hep gırgır şamata kıl tüy konuları tutuyor tüm forumalrda biride bi forumda maç 3-1 bitmesse 3ay hesabımı banlıycam demişti maç 3-1 bittiydiYaw daha konu ilk günden HiT yaptı 912 Kişi bakmış 92 Yorum yapılmış
bu arada bu tür şeylere nimet isimleri vermemeye dikkat edelimbu arada benim arkadaşa cevabım:korkma hemşire bamyayı ellerse sorun olmaz,yani bamya ellemekle namus kirlenmez
ne diyelim ki?bu arada bu tür şeylere nimet isimleri vermemeye dikkat edelimGünah
enazından nimet karışmadı
senin ufaklıkta diyebiliriz yada senin küçük geleceğin
ne diyelim ki?o zaman alet edevat ellemekle namus kirlenmez diyelim
oda olabilir
senin ufaklıkta diyebiliriz yada senin küçük geleceğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?