PrınceOfPersia
Üye
demekki tek namusli forum buvalla şuan alerjim varciddiyim şusırtımabi elatduaederimsana----------Eklendi @ 13:50:43 ---------- Yazıldı @ 13:49:59 ----------ateist konuştu----------Eklendi @ 13:52:53 ---------- Yazıldı @ 13:50:43 ----------korkma nette denendi kadınların tepkilerinme çok şaşırdım anlaşılıyorki siz baya alıngnasınız çogu forumda denedim bukonunun bukadar uzadıgını ilk burda gördüm----------Eklendi @ 13:54:13 ---------- Yazıldı @ 13:52:53 ----------yazdı kaçtı gibi olucak ama ben dh ye gidiyorum burası fazla (kelime bulamadım anlamını bilmedşğimbir kelime kullanacağım)kominist galiba öyle yazılıyor neyse admine mesaj attım.bu hesap fakedir.
evet kardeşim öyledemekki tek namusli forum bu
adminlerden hiçbiri yok olsa banlatıracam da
harbiden ayıp oldu ama bunu birinden duydum inanamadım aslında ama yazıp tepkileri görmek istedim bayanlaraq saygım sonsuzdur.tuba abla sende neymişsin valla korktumsen ciddi ciddi yaptiklarinin yanlis oldugunu kabullendinmi ?
evet nasıl sildiriyoruz ha bide sildirelim diyince yanlış okumuşumtmm o zmn kardesim konuyu sildirelim devam edelim forumaKonuya yazanlar ban olayini unutun
adam pişman oldugumu ve ban yemekten korktugumu sandı e haklı neyapsın
pisman degilmisinevet nasıl sildiriyoruz ha bide sildirelim diyince yanlış okumuşumaklımda forumiçin çok süepr bi konuvar daha şuan planını yAPIYORUM----------Eklendi @ 14:20:33 ---------- Yazıldı @ 14:17:46 ----------adam pişman oldugumu ve ban yemekten korktugumu sandı e haklı neyapsın
pişmanım diye bilriim sizde baya ciddiye alıyorasunuz haaapisman degilmisin
ana hakket biraz çıakrcılık oldu ama neyse sende tümgeneralsin ne yani sen bana emir verebilyonmu şimdibaşçavuş oldu
evet koluma şiringayla biraz su enjekte ettim beynim sulandı galibabi dedigin bi dedigini tutmuyoki
tuba ablan üzerinden prim yapmaya çalışma...sen az daha büyü gel foruma.hadi evladım şimdiii güle güle..pişmanım diye bilriim sizde baya ciddiye alıyorasunuz haaatuba ablaaa
tuba ablan üzerinden prim yapmaya çalışma...sen az daha büyü gel foruma.hadi evladım şimdiii güle güle..
kendimi ifade ediyorum bölüm 1
tuba ablan üzerinden prim yapmaya çalışma...sen az daha büyü gel foruma.hadi evladım şimdiii güle güle..
haklı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?