hemşireye çok ayıp ettim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
yeri gelir erkek hastaya sondada takilir dogrudur.bazi durumlarda.cunku karsindaki hasta.hasta diyorum bak cunku hasta.ama senin saygin yokki tamamen makara yada ne amacla actgn belli konuyu.yazik uzuldum senin adina.eline bisey gectimi bari paylastnda.guldun mu yeterince.
aynen ööle zaten adamın hastalıktan gözünü açacak hali olmuyo..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

greenmile

greenmile

Üye
bende sana uyuz oldum ilk gördüğümde aramızda bir bağ olsa gerek gözüm üstünde şampiyon

uyuz olduysan gel kaşıyım kardeş ayıpsın aramızdaki bağı yedirtme bana :ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence

pelın_

nese yorumlar okadar haklıkı
hemşirelerın meslegıne saygım sonsuz hayat kurtarıyolar yerı gelıyo hastanın e n yakınının bıle ıgrendıgı ıslerı yapıyolar
ama böle saçma sapan bı konu acmak ve burda marıfet gbı anlatmak buyuk hata ıyı forumlar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
  • Beğen
greenmile

greenmile

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Xilence

RidLe

Üye
    Konu Sahibi

iyiki sağlık memuru gelmedi.yoksa dünyaya farklı gözlerle bakmana neden olurdu....
hemşrie alındı

----------Eklendi @ 13:23:27 ---------- Yazıldı @ 13:22:49 ----------

onun için kendi kendine hayal kuruyon demi uyanınca altında ıslaklık var mıydı?
subanallah git şurdan keşmisin nesin dumru ettin ha

----------Eklendi @ 13:24:22 ---------- Yazıldı @ 13:23:27 ----------

nese yorumlar okadar haklıkı
hemşirelerın meslegıne saygım sonsuz hayat kurtarıyolar yerı gelıyo hastanın e n yakınının bıle ıgrendıgı ıslerı yapıyolar
ama böle saçma sapan bı konu acmak ve burda marıfet gbı anlatmak buyuk hata ıyı forumlar
bak bacım akrdeşim herneysen işte ben marifet igib anlatmıyorum olanı söylüyorum ama cidden çok kötü oldum gidip özür diliycem

greenmile

greenmile

Üye
hemşrie alındı

----------Eklendi @ 13:23:27 ---------- Yazıldı @ 13:22:49 ----------

subanallah git şurdan keşmisin nesin dumru ettin ha

----------Eklendi @ 13:24:22 ---------- Yazıldı @ 13:23:27 ----------

bak bacım akrdeşim herneysen işte ben marifet igib anlatmıyorum olanı söylüyorum ama cidden çok kötü oldum gidip özür diliycem

daha yazı yazmayı bilmiyosun sen liseye bile başlamamışsındır eminim ki burda gelip sallıyosun bir yerlerinden merak etme sen bunca milleti kafaya alıyorum diye düşünüyorsun ya bu millet seninle kafa buluyo asıl :D

• Beğen

Kedi Yavrusu

Üye
adama bak la 2 dakkada subhanallah elhamdülillah demeye başladı herkese, açtığı konuya bak bide

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
arkadaşlar artık yazmayın bence.ne derse desin kışkırtmasına izin vermeyin..zaten konusuda kapanacak.benim son yazışım..

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
adminlerden hiçbiri yok olsa banlatıracam da

Jetlak

Üye
yazmayalım da klavyeyi bıraksın.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
dua et kadınsın yoksa başalrdım senin gibi hristiyanın diye ilersi hiç güzel olmazdı
tuba_erva hakli belki erkeklerin komigine gelebilir bu konu ama bu forumda bayanlarda var bu tur seyler ayiptir illa yazicam diosan erkeklere ozel konu var orda paylasabilirsin bide kufur ediyosun tuba_ervaya hem dinimizce gunah diyosun hemde bu tur seyler paylasiyosun kufur ediyosun aslinda bu tur konularin ne biliyim o videolarin izlenmeside cok gunah izlenmemesi gerekior suanki insanlar hata yapior en basitinden ornek insan peygamber efendimizi ornek almaya calisin

----------Eklendi @ 13:44:10 ---------- Yazıldı @ 13:43:07 ----------

yazmayin dediginiz mesajlari yeni gordum :ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
sınama tamamlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...