Hem Ucuz Hem De Garantili Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
    Konu Sahibi
Hem Ucuz Hem De Garantili Cep Telefonu
Türkiye'nin akıllı telefon ve tablet pazarı, yenilenmiş ürünler ile tanışıyor. Yaratıcı çözümleriyle dünya pazarının önemli isimlerinden biri olan Brightstar, Türkiye'de bir ilke imza atıyor ve web sitesi aracılığı ile yenisiyle değişmiş (sıfır) ya da yenilenmiş cep telefonu tablet ve televizyon gibi pek çok teknolojik ürünü, garantili olarak satışa sunuyor.

Türkiye'de ilk kez yetkili servis garantisi altında kullanılmamış, yenilenmiş ve ikinci el ürünler Brightstar çatısı altında adresinde satılıyor. İnternet sitesinde hem hiç kullanılmamış, "yenisiyle değişmiş (sıfır)" tabir edilen cihazlar, hem de onarılarak (yazılım güncelleme, mekanik onarım vb.) yenilenmiş ürünleri bulmak mümkün.

DEZENFEKTE BİLE EDİLİYOR

Yenilenen cihazların tamamı yetkili servis tarafından işlemden geçiyor, kalite, sağlamlık ve görüntü açısından sıfır üründen farksız hale getiriliyor. Site üzerinden satışa sunulan tüm cihazlar teknisyen kontrolünden geçiriliyor ve test ediliyor. Eğer ürün ikinci el ise dezenfekte ediliyor. Site üzerinden cihazlar ile ilgili olarak tüm bilgiler açık ve net bir şekilde paylaşılıyor.

2 GÜNDE KAPINIZDA
Tüm siparişler İstanbul'da bulunan adreslere 2 iş günü, İstanbul dışında bulunan adreslere ise 3 iş gününde ücretsiz olarak teslim ediliyor. Ürünler yetkili servis tarafından 2 yıl süre ile garanti kapsamında tutuluyor.

PEŞİN FİYATINA TAKSİT İMKANI
Aylık ortalama 150 bin kişinin ziyaret ettiği brightmobil.com alt yapısını müşterilerinin istekleri ve alışkanlıkları doğrultusunda sürekli geliştiriyor. Kullanıcı dostu olan site her yaştan ve kesimden kişinin kullanabileceği kolaylıkta. Pek çok teknolojik ürünün uygun fiyata satışa sunulduğu brightmobil.com aynı zamanda güvenliği ön planda tutuyor. Peşin fiyata taksitli ödeme imkanı ve sık sık güncellenen kampanyalar da kalitenin uygun fiyata müşterilere ulaşmasını sağlıyor.
 


Üst Alt