Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hem havuzun icinde resim cekmek hemde s4 almak istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
hem havuzun icinde resim cekmek hemde s4 almak istiyorum
Sony nin dayanikliligina bayiliyorum ama teknik ozellikller felan filan s4 istiyorum ikisini birden alamam acaba note 3 felan sony dayanıklılığın da olur mu
enterneoll
Üye
bence olmaz hiç bekleme s4 tercihimdir bu arada
BlindMyEyes
Üye
Havuzun içinde maxicep keyfi yapıcam diyorsan bence Xperia Z'den şaşma
messevim
Üye
s 4 e su altı çekimleri için kapak falan vardır bence arastir.
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
xperia ile s4 arasında kaç inç ekran farkı var
bencede olmalı ama hiç rastlamadım internetde
sLeepLe
Üye
suyun içinde dokunmatiği işlemiyor ki z nin s4 avtive çıkıcak oda su ve toz geçirmez olucak ama bence dizaynı güzel değil s4 daha güzel duruyor active den. Benim kararım s4ten yana
suyun içinde dokunmatiği işlemiyor ki z nin s4 avtive çıkıcak oda su ve toz geçirmez olucak ama bence dizaynı güzel değil s4 daha güzel duruyor active den. Benim kararım s4ten yana
Dokunmatiğinin suda işlemediğini bende şimdi duydum
OğuzcanAbi
Üye
Konu Sahibi
o zaman s4 yakın zamanda hayırlı olsun diyorum ama inş
kaangul
Üye
s4 active cikicak su gecirmez
sLeepLe
Üye
Bende forumda okudum dokunmatiğin işlemediğini zaten mantıklı olanda bu su ile temas ediyo ekrana karışıyo hangisini işliyceği activin tipini ben beğenmedim s4 alıcam bende
fk555897
Üye
Arkadaşlar Xperia Z'den su altında cam gibi bir fotoğraf çekimi beklemeyin. Su altında hem dokunmatiği çalışmıyor hem de sudan çıkınca telefonu kullanmak için 1 saat falan beklemeniz gerekiyor.