Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Twitterda ek tercihler ne oldu diye yazıyorlar ösym ve halise. diğer senelerde uzun zaman sonra ek tercihleri açmışlardı. şu anda benim meselem ek tercih değil. dgs ve yks arasında sıkıştım. risk alıp kaydımı sildirirsem ve dgs de bir yeri kazanamazsam işte o zaman işim biter.Twitterda arat vardır birleşin tweet atın gerçi işe yaramaz da deneyin işte.
Rest çekmeTwitterda ek tercihler ne oldu diye yazıyorlar ösym ve halise. diğer senelerde uzun zaman sonra ek tercihleri açmışlardı. şu anda benim meselem ek tercih değil. dgs ve yks arasında sıkıştım. risk alıp kaydımı sildirirsem ve dgs de bir yeri kazanamazsam işte o zaman işim biter.
evet öyle bir şey yapmıycam. ama bir yandan da şu an kayıtlıyken tercih yapabilir miyim? tercihle yerleşebilir miyim? konusunda şüphelerim var. benim bildiğime göre kayıt yaptırılmıyor, sildirmek gerekiyor. bakalım ne olacak.Rest çekme
Risk alma
ben de öyle diye biliyorumevet öyle bir şey yapmıycam. ama bir yandan da şu an kayıtlıyken tercih yapabilir miyim? tercihle yerleşebilir miyim? konusunda şüphelerim var. benim bildiğime göre kayıt yaptırılmıyor, sildirmek gerekiyor. bakalım ne olacak.
ama dediğim gibi. ya harç parası boşa gidecek ama kaydımı sildirip dgs ile devam edicem. ya parayı falan yatırmıycam direkt kaydımı sildircem ama risk alamam. ya şu an kazandığıma devam edicem. ya da kayıt sildirme işlemi geç olursa daha başka şeyler olacak. zaman iyice daralıyor.ben de öyle diye biliyorum
dimyat bulgurama dediğim gibi. ya harç parası boşa gidecek ama kaydımı sildirip dgs ile devam edicem. ya parayı falan yatırmıycam direkt kaydımı sildircem ama risk alamam. ya şu an kazandığıma devam edicem. ya da kayıt sildirme işlemi geç olursa daha başka şeyler olacak. zaman iyice daralıyor.
Arayıp sorsan daha iyi olur ki onlar bile yanlış yönlendirebilir bulabildiğin kadar çok yeri ara bencebir sorum var. dgs'de tercihimi yaptım ve yerleştiğimi gördüm. yerleşme sonuç ekranı geldi x okuluna yerleştiniz yazıyor. şimdi bu okula kesin gidebiliyor muyum? yoksa kontejyan olayı filan var mı yine?
bir sitede
Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra adayların sonuç belgelerinde belirtilecek tarihlerde yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları zorunludur.
ve
Dikey Geçiş Sınavı yerleştirme işlemi, adayların DGS puanları, tercihleri ve yükseköğretim programlarının kontenjan ve koşulları göz önünde tutularak bilgisayarla yapılmaktadır.
yazıyordu.
önce okul. sonra ösymyi aramayı düşünüyorum.Arayıp sorsan daha iyi olur ki onlar bile yanlış yönlendirebilir bulabildiğin kadar çok yeri ara bence
Ara ikisini deönce okul. sonra ösymyi aramayı düşünüyorum.
maalesef harç ücretini ödemek zorundayım. eğer yerleşirsem boşa gidecek ama daha yakın bir yere yerleşeceğim için güzel olacak. yerleşemezsem de boşa gitmeyecek ve daha uzak şehirde öğrenim göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?