Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
tercihleri yaptım puanımın yettiği yerlere. ama gidemezsem ne olacak bilmiyorum.Sonuç ne
Hayırlısı olsun kardeşimtercihleri yaptım puanımın yettiği yerlere. ama gidemezsem ne olacak bilmiyorum.
Hayırlısı olsun kardeşim
sağolHayırlısı olsun kardeşim
Sen de sağol gözüm
yks'yi 4 yıllık fakülte kazandım. bakalım gidebilcek miyim? dgs'yi de bekliyorum.Sen de sağol gözüm
Tebrikleryks'yi 4 yıllık fakülte kazandım. bakalım gidebilcek miyim? dgs'yi de bekliyorum.
Sağol abi youtuberlık fakültesiHayırlı olsun ne bölümü kazandın
eğer sıkıntı olacaksa okulu arayıp durumu izah edicem. başka çaresi yok gibi. dgsyle kazansam bile diğer tarafta okuyor gözüktüğüm için kayıt yaptıramıycam.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tarihi dondurmacı tarihi dondurmacı dondurabilir misin tarihi?
Çok saçma yahueğer sıkıntı olacaksa okulu arayıp durumu izah edicem. başka çaresi yok gibi. dgsyle kazansam bile diğer tarafta okuyor gözüktüğüm için kayıt yaptıramıycam.
maalesef öyle. geçen seneninki buradaÇok saçma yahu
Girdapmaalesef öyle. geçen seneninki buradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adamlar dgs sonuçları açıklandıktan bir ay sonra tercih sistemini aktif etmişler. yine öyle olursa baya sıkıntı olacak benim için.
Twitterda arat vardır birleşin tweet atın gerçi işe yaramaz da deneyin işte.bu sorundan bir tek ben muzdarip değilimdir. bunu nasıl gündeme getirebiliriz? nasıl erken açıklayabilirler?
Mesaj birleştirildi:
yks ek tercihler bile açıklanmadı. bazı üniversitelerin kayıt tarihleri bitmiş bile olabilir. ek tercih yapanlar için üniversiteler tekrar kayıt yapmalarına fırsat tanıyacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?