BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
bakımlıyım ama cildiye hakkında bir bilgim yok. Yani gidebileceğim bir yer değilBi Cildiye'ye git cok belirgin bir problemse.Bir de surekli bakimli ol.Ama mutlaka bilene danis.
lumianın klavyesi sayesindebilmece gbi anlatmışsın
sahte imamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonuçta bir kız ile yakınlaşmayacakmıyımbazı beyaz ışıklarda insan gerçekten çirkin gözüküyor eğer sokakta kızlar seni çekiştiriyorsa gözünün altındaki morluğun pek önemi yoktur sonuçta karanlıkta bir kızla ne yapabilirsin?
takmamaya çalışıyorum ama çok kafama takıyorum. Her yansıtan şeye bakçmaya çalışıyorum kendime. Nasıl görünüyorum diye. Sanki içimde biri varPiskolojik bi sorun senin ki uzun süre kafana tkma artk farkna varmzsn
Bnde sürekli bakarm sacmi düzeltrm felan ama kzlar baktgi zamn kafayi eger gecerm sen kzlari takmamamya calssonuçta bir kız ile yakınlaşmayacakmıyım
takmamaya çalışıyorum ama çok kafama takıyorum. Her yansıtan şeye bakçmaya çalışıyorum kendime. Nasıl görünüyorum diye. Sanki içimde biri var
Bi çılgınlık yapıp "tipim nasıl ss li " diye konu açmayı düşünüyorumBi foto atsana reis, böyle olmuyor
At ya, merak, ettim kızlar çekiştiriyomus nasıl sinBi çılgınlık yapıp "tipim nasıl ss li " diye konu açmayı düşünüyorum
aynen öyle.Bnde sürekli bakarm sacmi düzeltrm felan ama kzlar baktgi zamn kafayi eger gecerm sen kzlari takmamamya cals
At ya, merak, ettim kızlar çekiştiriyomus nasıl sinBi çılgınlık yapıp "tipim nasıl ss li " diye konu açmayı düşünüyorum
At ya, merak, ettim kızlar çekiştiriyomus nasıl sin
At hadi bakam biözelden face linkimi verebilirim (çekiştirme işini abarttım tamam )
Beyler dağılın adam yakışıklıözelden face linkimi verebilirim (çekiştirme işini abarttım tamam )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?