hem bada hem android ikisi beraber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
hem bada hem android ikisi beraber
evet bugün gördüğüm bir yazı hem bada hem android yüklemiş arkadaş ben deniyorum şuanda hemde sizinle paylaşıyorum

buradan fw atılacak dosyayı indirin

normal ml ile atın

yöntem alıntıdır
emeğinden dolayı mavericke teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: gs01

technoshark

technoshark

Üye
Bunun anlatımı vardı bizim forumda.. yalnız hemde videolu :)

furkey

Üye
ben yapmıştım çok da güzel olmuştu bada 2 çıkınca sildim bada 2 yükledim sonra tekrar döndüm 1.2 ye androidi yüklemeye üşendim :D deneyin badada herhangi bir performans düşüklüğü olmuyor. Ama android de modem(sim kartıyla ilgili herhangi bir işlem) şarjla ilgili herhangi bir işlem yapılamıyor ve sensörler çalışmıyor(şarj sensörü dahil). Ama normal androidli telefonlar kadar seri çalışıyor ve ben animasyonlu olarak kullanmama rağmen sadece en başta kasma yaptı başka hiç bi yerde kasma yapmadı... Wave de angry birds keyfi bi başka oluyo :good:

gs01

Üye
androidde sadece modem gsm ve sensör mü çalışmıyo? ayrıca çalışma hızı nasıl kasıyo mu yoksa normal mi çalışıyo. oyun için yükleyeceğim eğer düzgün çalışıyo ve aspahalt 6 gibi oyunları çalıştıracaksa hemen yükleyeceğim (h)

furkey

Üye
ben galaxy ace te oynadım bi angry birdsü bi de wave de wave de kasma yok ace te ufak kasmalar var :D o kadar hızlı sen düşün :D bu arada batarya şarj da almıyo belirtmiştim ama anlaşılmamış heralde :S (şarj etmek için badaya geçmeniz gerekiyo)

• Beğen
nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
androidde sadece modem gsm ve sensör mü çalışmıyo? ayrıca çalışma hızı nasıl kasıyo mu yoksa normal mi çalışıyo. oyun için yükleyeceğim eğer düzgün çalışıyo ve aspahalt 6 gibi oyunları çalıştıracaksa hemen yükleyeceğim (h)

ben angry birds denedim valla super oldu sirf oyun icin yukledim asfalt 6 yi da aciyor bu arada son cikan hd oyunlardan combat 2 var onu acamadi daha dogrusu kapandi oyun sanirim cozunurluk sorun cikariyor ama genelde tel baya acti vayb e, b utele android yakisirmis,canli duvarkagitlari falan super calisiyor sorunsuz spb shell olmadi sadece

• Beğen

gs01

Üye
seni eksiklerinle seveceğim bada (h) bu gece operasyına çıkabilirim o zaman android opersyonu :ehe

bu arada nidforspid arkadaşım bu paylaştığın şekilde mi yükledin androidi yoksa başka bir şekilde mi?

furkey

Üye
yaa aslında kolay gibi :D linuxu yüklüyosun hafıza kartının görülebilir kısmını 2 gb a indirgiyosun gpartedla. (2 gb sa hafıza kartın sorun olacağını sanmıyorum) dosyaların bir kısmını hafıza kartına atıyosun bi androidin boot dosyalarını ana hafızaya atıyosun. bi de fota atıyosun tamamdır bitti :D

gs01

Üye
yaa aslında kolay gibi :D linuxu yüklüyosun hafıza kartının görülebilir kısmını 2 gb a indirgiyosun gpartedla. (2 gb sa hafıza kartın sorun olacağını sanmıyorum) dosyaların bir kısmını hafıza kartına atıyosun bi androidin boot dosyalarını ana hafızaya atıyosun. bi de fota atıyosun tamamdır bitti :D

şimdi benim telefona android kurmam için bunları mı yapmam gerekecek? arkadaşın verdiği linkte bunlar anlatılmamış hiç:hmmm normal badayı elimin tersiyle yüklerim ama androidden bi halt anlamıyorum :ehe

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
şimdi benim telefona android kurmam için bunları mı yapmam gerekecek? arkadaşın verdiği linkte bunlar anlatılmamış hiç:hmmm normal badayı elimin tersiyle yüklerim ama androidden bi halt anlamıyorum :ehe

yok arkadasim furkey in dedigi baska ,bu olay cok basit normal fw atar gibi at sadece soyleneni yap *********** ya siz olayi anlamadiniz heralde normal fw atar gibi atiliyor android o kadar basit

• Beğen

gs01

Üye
yok arkadasim furkey in dedigi baska ,bu olay cok basit normal fw atar gibi at sadece soyleneni yap *************** ya siz olayi anlamadiniz heralde normal fw atar gibi atiliyor android o kadar basit

ok o zaman dostum gece saatlerinde yüklerim yükledikten sonra belirttiği tuş kombinasyonlarına basınca zaten telefon kendi hallediyo işi. androidin olması badayıda yavaşlatmıyomuş bu da iyi bi olay ister android ister bada (h) teşekkür ederim arkadaşım konu için :oke:

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
ok o zaman dostum gece saatlerinde yüklerim yükledikten sonra belirttiği tuş kombinasyonlarına basınca zaten telefon kendi hallediyo işi. androidin olması badayıda yavaşlatmıyomuş bu da iyi bi olay ister android ister bada (h) teşekkür ederim arkadaşım konu için :oke:

aynen hıcbır yavaslama yok android 10 numara degil tabi ama bunada şükür,zaten sistemi bir aç çatır çatır işliyo android

gs01

Üye
aynen hıcbır yavaslama yok android 10 numara degil tabi ama bunada şükür,zaten sistemi bir aç çatır çatır işliyo android

peki wave veya wave 2 farkediyo mu yüklemede? bada 2.0 betalarında farklılık oluyodu bu konuda ondan soruyorum sonra bi heyecanla başlayıp üzgün çıkmayım

zalost

Üye
peki wave veya wave 2 farkediyo mu yüklemede? bada 2.0 betalarında farklılık oluyodu bu konuda ondan soruyorum sonra bi heyecanla başlayıp üzgün çıkmayım

Şu an için sadece 8500 içindir.

furkey

Üye
yok arkadasim furkey in dedigi baska ,bu olay cok basit normal fw atar gibi at sadece soyleneni yap ************ ya siz olayi anlamadiniz heralde normal fw atar gibi atiliyor android o kadar basit

hayrola niye bu kadar içerledin? ben yaptığım şekli söylüyorum adama bu yöntemi istiyosa bunu yapsın başka bi tanesini istiyosa başka bi yöntemi yüklesin isterse amuda kalkarak yüklesin.adamın anlamadım dediğini görseydim yardım ederdim teamwiever la bağlanıp ben kendim filan atardım aklının karışıcağı bişi olduğunu sanmıyorum.. Ben yardımı yaparım yapmak ona kalmış sana noluyo?

androidwavede

Üye
o eski yontem ve Cpu hizini 1 ghz yapınca bir programla bide sd yi hizlandirinca sd speed ... le manyak hızlı oluyor quirant gibi bir programla bencmark yaptim 60 (57 yi buldum ben) fps yi buluyor bide puani tum telefonlari ezdi (ezik teller vardi zaten :D(galaxy s de var))
bu sitede detaylı yukleme var bide wave 2 de de gelişme var xda da yazıyor

miown

Üye
peki arkadaşlarım bu androidi yüklediiiiik, sonra kaldırmak istediğimizde badayı da mı flaşlamak gerekiyor? flaşlarken bütün ayarlar gidiyor ya onu istemiyorum da :)

furkey

Üye
o eski yontem ve Cpu hizini 1 ghz yapınca bir programla bide sd yi hizlandirinca sd speed ... le manyak hızlı oluyor quirant gibi bir programla bencmark yaptim 60 (57 yi buldum ben) fps yi buluyor bide puani tum telefonlari ezdi (ezik teller vardi zaten :D(galaxy s de var))
bu sitede detaylı yukleme var bide wave 2 de de gelişme var xda da yazıyor

işte kardeş asıl yöntemi gösteriyorum **********...

peki arkadaşlarım bu androidi yüklediiiiik, sonra kaldırmak istediğimizde badayı da mı flaşlamak gerekiyor? flaşlarken bütün ayarlar gidiyor ya onu istemiyorum da :)

bu arada kaldırmak zorunda değilsin. O yöntemi incelemedim ama benim dediğim yöntemle hem daha stabil bir sonuç alırsın hem de kaldırması çok kolay. SD kartını gpartedla bi araya getir bootloader dosyasını kaldır yeni bir fota at (sadece fota) eskisine kavuşursun :D Hatta bence silmeye de gerek yok çünkü benim yöntemde herhangi bi kasma olmıcağı için zararı yoksa kalsın mantığı kenarda köşede kalabilir :) SD kart bölümünü kısıtlar bi tek onu da gpartedla tekrar eski haline getirebilirsin ;) *******************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt