:hmmm Geçen vurmuşsun öyle diyolla
ModX Moderator Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Geçen vurmuşsun öyle diyolla
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Kim ne diyor? Genişletmek için tıkla ... Korece bilmiyorum
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Peki Çince biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Hayırdır çine mi gidiyoruz?
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Napacaz la çinde ben bilmiyorum çince falan
AIS Üye Genc007' Alıntı: Napacaz la çinde ben bilmiyorum çince falan Genişletmek için tıkla ... Çin malı çok ucuz
Genc007' Alıntı: Napacaz la çinde ben bilmiyorum çince falan Genişletmek için tıkla ... Çin malı çok ucuz
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Çin malı çok ucuz Genişletmek için tıkla ... Çinden alıp necoogle damgası mı basacaksın?
TurkSaw' Alıntı: Çin malı çok ucuz Genişletmek için tıkla ... Çinden alıp necoogle damgası mı basacaksın?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Çinden alıp necoogle damgası mı basacaksın? Genişletmek için tıkla ... Aynen çinde ucuz alıp düzenleme yapacağım
Genc007' Alıntı: Çinden alıp necoogle damgası mı basacaksın? Genişletmek için tıkla ... Aynen çinde ucuz alıp düzenleme yapacağım
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Aynen çinde ucuz alıp düzenleme yapacağım Genişletmek için tıkla ... Ayıp be