Help me! 5800 xpressmusıc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_jirex

by_jirex

Üye
    Konu Sahibi
Help me! 5800 xpressmusıc
Merhabalar ben 5800 xpressmusıc telefonumu yaklasık 1 ay oldu bır cok guncellesmelrını yaptım telefonumdan memnunum fakat soyle bır sorunum var telefondakı şarj süresi cok az surede doluyor hemen bıtıyor konu hakkında yardımcı olurmusunu ne yapmam gerekıyor...:hmmm

reactor1111

reactor1111

Üye
şebeke modu çift modda ise ve 3g kullanmıyorssanız; gsm moduna alın. dokunma ile titreşimi kapatın. açık kalan program ve menüleri kapatın(beyaz tuşa basılı tuttuğunuzda hepsi görünür). ekran ışığını orta kademeye getirin.
bu söyledikleri yaparsanız normal kullanımda 2 gün den önce bitmemesi lazım şarjının.
birde telefon şarj bitiyor uyarısı vermeden şarja takmayın ve uyarı vermeden şardan çıkarmayın.

by_jirex

by_jirex

Üye
    Konu Sahibi
şebeke modu çift modda ise ve 3g kullanmıyorssanız; gsm moduna alın. dokunma ile titreşimi kapatın. açık kalan program ve menüleri kapatın(beyaz tuşa basılı tuttuğunuzda hepsi görünür). ekran ışığını orta kademeye getirin.
bu söyledikleri yaparsanız normal kullanımda 2 gün den önce bitmemesi lazım şarjının.
birde telefon şarj bitiyor uyarısı vermeden şarja takmayın ve uyarı vermeden şardan çıkarmayın.
teşekkürler bilgi için...:hmmm

runyyy

runyyy

Üye
arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyordum ama orjinal şarj aletim bozuldu bende orniaj ama hızlı şarj olmayanından aldım yaklaşık 2.5 gün gidiyor yanı butun sorun hızlı şarj aletının kullanmamda imiş :D sende aynı şekilde hızlı şarj aleti kullanma umarım sorunun çözülür :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...