Help help help

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinefil

Üye
    Konu Sahibi
Help help help
Arkadaşlar kamerayla çekim yaparken kırmızı ışık yanıyor.bu ışığı kapatmanın bi yolu varmıdır ayarlar da öyle bi şey bulamadım.bilen arkadaş cevaplarsa sevinirim.teşekkürler...

drangela61

drangela61

Üye
oyle bır uygulamanın oldugunu gormedım...klasık nokıa yenı modellerde var o ışık ama yıne de bılen bırı varsa yardımcı olacaktır...

denizci535

denizci535

Üye
uyari isigi kardes bende kaldiramadim... webcam falan varsa depolardan kur mirorr gibi programlarla cekebilirsin... herhaldeee

hsngul44

hsngul44

Üye
kardeş bu kırmızı ışığı bir tek live focus diye bir program var onunla kapata biliyorsun ve video çektiğinde flaşıda kullanabiliyorsun

ediesel

Üye
Evet arkadaşlar live focus u bende kullanıyorum. Programın birkaç çarpıcı özelliğini belirtmek gerekirse.
Video çekimi yaparken macro modda çekim yapabilirsiniz (cihazın kendi video çekim modunda böyle bir özellik yok)
Video çekimi yaparken kırmızı led'i kapatabilirsiniz.
Video çekimi yaparken çift led flaş'ı açabilirsiniz (şuana kadar sadece e72 de vardı bu özellik)

Bence hemen yükle. Ama programın bir değişik yanı var ki ; yükledikten sonra simgesi masa üzerinde gözükmez. Program kameranın açık olduğu ve video çekim modunda iken ön kameranın oradaki sensörleri baş parmağınızla kapatmanız sonucu açılır. Biraz ilginç ama işe yarar bir program keyfini çıkarın.

kutukak

kutukak

Üye
live focus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt