helloOX2 v.2.03

Sponsorlu Bağlantılar

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar v40 henüz hacklenmedi.hackli sistemler v40 güncelleme yapabilir ancak format atarlarsa tekrar hack yapılmaz (şimdilik) v40a yükseltmiş arkadaşlar biraz daha beklemek zorundalar.

s.gecmis

s.gecmis

Üye
2nd Feb 2010
Nokia N97 v20/v21 got Hacked!
Another long waiting UnHackable firmware got Hacked by PNHT again!
For more information please read:

1st Feb 2010
Nokia 5800 XpressMusic firmware v40 got Hacked!
The latest Nokia 5800 XpressMusic UnHackable firmware v40 finally got Hacked!
For more information please read:

evet arkadaşlar bekleyiş sona erdi bazılarımız için phoneiz le aram iyi olmadığı için ben başka bi metod çıkmasını beklicem ama deniyen ve başarabilen olursa paylaşırsa sevinirim

derda53

Üye
teşekkür ederım program ıcın ama bu programı kurmak ıcın de sertifika istiyor emegıne saglık.

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
tabii ki öncelikle opda.cn'den sertifikanızı almış ve programı sertifikalamış olmanız gerek yoksa kuramazsınız.hem bu siteden sertifika almak da eskisinden çok daha kolay arkadaşlar.siteyi araştırın gerekli konular sitede mevcut. v40'lar henüz hello ox tarafından hacklenmiyor bunu da unutmayın. güncelleme yapmadan önce hacklerseniz güncelleme sonrasında tekrar hack yapmanıza gerek kalmaz. ancak format atmamanız gerek.v40'a yükseltmiş olan arkadaşlar biraz daha beklemek zorundalar. ya da s.gecmis'in önerdiği yolu deneyebilirler. ben denemedim çalışıyor mu bilmiyorum.

wolkyyyy

Üye
sertifika sorunu çözecek programın kendisi sertifika istiyor... çok güzel emeğine sağlık gerçektende önemli bi paylaşım...

salkin

salkin

Üye
Ben sabaha kadar beklettım, umpaccın drıver da kaldı .s

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
sertifika sorunu çözecek programın kendisi sertifika istiyor... çok güzel emeğine sağlık gerçektende önemli bi paylaşım...
program unsigneddır öncelikle bunu sertifikalayıp kurman gerekir.sonuç olarak bunu kurduktan sonra diğer programları rahatlıkla kurabilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

Ben sabaha kadar beklettım, umpaccın drıver da kaldı .s
:d: boşuna beklemişsin. firmware sürümün ne?? 40 ve üzeri sistemlerde sitede anlatılan diğer yöntemleri uygulamalısın.

wantre

wantre

Üye
arkadaslar hellox2 programı v40 ve v50 lerde çalşmaz çünkü hellox2 eski versiyon mecburen yeni versiyonunun çıkmasını bekleyecegiz o yuzden forumda olan hellox2 leri yuklemeyin yoksa unpacking file yazısından başka bir sey göremezsiniz

POLAT8124

POLAT8124

Üye
v50 de işe yaramaz

WitchKing

Üye
helloOX2 bitti bundan sonra galiba :D

manyak_adam

manyak_adam

Üye
selam bende n97 v21 yukseltım helox sertıkaladım burada anlatılan cozumler ısıgın yuklemeye calıstım ama bendekı unpakıng degıl ınstal root certıfıka kalaıyor su an ıcın 10 dk oldu bıraz daha bekleyecegım ama n95 8gb bu yolla hackledım bılgınıze

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
n97 için bişey diyemicem.ama artık yazılım güncellemesi yaptıysanız 'tekrar söylüyorum' bu program bi işe yaramaz.sitede verilen modifiyeli yazılımları kurmanızı tavsiye ederim.

omeriyibas

Üye
n86 30.009 versiyonlu makinede çalışır mı

crazyspym

Üye
Merhaba arkadaşlar parasını verip bu sürümünü aldım hack muhabbetinide telefondan hack my phone dedim başarılı bir şekilde işlem oldu gösteriyor fakat hala programlarda sertifika hatası veriyor telefonum 6220 classic 5.15 version

cevap verecek kimse yok mu para verdik satın aldık burda okuduk!!!!

roompatch diye bir muhabbet var bunu çalıştıracakmışız fakat helloox ile bu yüklenmemiş telefonuma yardımcı olun lütfen

asukacss

Üye
Bunca milleti ugrastıracagınıza helloOX2 programını yukleyen arkadaslardan bırı , programın kurulmus halını rarlayıp lınkı bıze veremez mı ?

omeru47

omeru47

Üye
hay ben bu sertifika işinin varya:d

olmuyor:S

incsoft

Üye
Arkadaşlar Installing root cert ekranında bekleyip kalıyor.

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu helloOx sistemi yeni yazılımlarda çöktü artık,bununla uğraşmayın siteyi inceleyin yeni yöntemler mevcut. konunun açılış tarihine dikkat lütfen. :D

maryjane

Üye
Telefonum 6120 v07.10
"Gerekli uygulama erişim izni verilmedi" hatası veriyor.
Ne yapmam gerek?

mardok

mardok

Üye
yazılım arttıkça HelloOX sorun verir en iyisi modfiyeli yazılım

Takipçi Satın Al

Üst Alt