helloOX2 v.2.03

Sponsorlu Bağlantılar

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
helloOX2 v.2.03
firmware güncellemesinden sonra helloOX2 sorun vermye başlamıştı. ben bunu kurdum ve sorun çözüldü. helloOX2 sorunu olanlar denesin. (ben 5800da denedim) (teşekkür butonu sağ altta :ehe )

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sedatturgut, fethi zeybek, hakan avcu ve 70 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eline sağlık.

chucky43

chucky43

Üye
5800 imi hackliyemiyordum verdiğin program ile hackledim çok saol ...:D

aşka inat

aşka inat

Üye
arkadaşım helloOX2 v.2.03 sertifika sorunu

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
bu proyla sertifikaya gerek kalmıyor dimi çok acaip bir iş bu sertifika olayı:hmmm

arasbjk

arasbjk

Üye
n97 v20 hack oluyor mu bu program ile ?

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
bu pronun kendiside sertifika istiyor zaten:ehe

scainet_59

Üye
evet kendiside sertifika istiyor kuranlar bunu nasıl kurmuş acaba CHUCKY43 denen arkadaş aynen şöyle mesaj yazmış (((((5800 imi hackliyemiyordum verdiğin program ile hackledim çok saol))))) hack leyemiyorsan bunu nasıl kurdun? benim sertifika imzam var imzaladım yinede kurulmuyor

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar varsa eski programı kaldırıp opda cer ile sertifikalayıp öyle kurun. bende cer istemedi ama.

lion_35

Üye
ben kurdum ama unmapping driver da kalıyor. 10 dakka bekledim yine orda kaldı acaba neden.??? tel 5800

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdum ama unmapping driver da kalıyor. 10 dakka bekledim yine orda kaldı acaba neden.??? tel 5800
yazılım verisyonu ne? güncellemeyi yaptıysan sorun olmaması gerek. varsa eski versiyonu kaldır.

palpatine

palpatine

Üye
V 31.0.101 ama H*ckleyemedim sertifikasız uygulama yüklediğimde sertifika hatası verdi.

gokkurt

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
öyleyse yapman gereken tek şey opda'dan sertifaka alıp programı sertifikalamak. ben de format attım ve program cer istedi opda cer ile sertifikalayıp yükledim ve gayet güzel çalıştı.

CURRENT

Üye
Benim versiyonda V31.0.101 ve Hacklendi.Seninkide yüklenmiştir ama ROMPatcher'dan Install Server RP+ ve Open4All RP+ kısmını aktif hale getirmeyi unutmuş olabilirmisin acaba?

erengelebek

Üye
ayarlardan uygulama yöneticisinden sadece imzalıdan tümüne getirin telefonu açıp kapayın deneyin olması lazım, öncelikle bu program için sertifika alacaksınız, ama bundan sonraki yükleyeceğiniz prolar için almanıza gerek kalmicak, ayrıca bu telefon hacklemek için sadece sertifika için değil, bir çok programda falan kullanırken işe yarıyor E71 de oldu teşekkür ederim (n-gage yüklemek için kullandım) n-gage i deniyorum henüz başlangıç aşamasındayım

A1234567A

A1234567A

Üye
Teşekkürler kardeş

uyumsuz

Üye
N97 kullanıyorum. dün format attım telefona.son FW yüklü. uygulamayı imobile sertifikamla imzaladım.yükledim çalıştırdım Unpacking file yazısı ile yapılan yüklemede takılıp kalıyor yüklüyor görünüyor ama yüklemiyor 15 dakika bekledim nerdeyse.

haLucq

Üye
5800 v. 31.0.101.c03.01 Sürümde Sorunsuz Yüklendi Ve Çalışıyor ArkadaşLar eLLerinize SaqLık

kral_dadas

Üye
ArkadaşLar HeLLoOX2 sertifikaLandırıp teLefonuza kurduktan sonra Unpacking,unmapping driver bu uyarıyı veriyorsa bekLemeyiniz.Nedeni Telefonunuz pc suite bağLı .Programı kurduktan sonra pc suite bağLantısını kesip ardından teLinizi kapatıp açınız tekrar ve uyguLamaLardan tekrar HelloOX2 programına tıkLayın kurucaktır sorunsuzca;)

omurbingul

Üye
teşekkürler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt