HelloOX2 Konusunda Lütfen Yardım Ediniz...!!1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HelloOX2 Konusunda Lütfen Yardım Ediniz...!!1
Cihazım Nokia E72 v71.004
Telefon Hafızasına HelloOX2 v2.11 Sürümünü Signed Yaparak Kurdum.
Ardından Telefon Hafızasına X-Plore v1.53 Sürümünü Kurdum.
Hafıza Kartı Dizinine installserver.exe Dosyasınıda Attım.

Şimdi Ben Bu Hack İşini Nasıl Yapacağım Lütfen Anlayan Bir Arkadaşım Yardımcı Olabilirmi?

HelloOX2'yi Telefonumda Çalıştırıyorum Otomatikmen Birşeyler Yüklüyor Ve Yükleme Sonunda Hacked Yazıyor.
Fakat X-Plore İle Gizli Dosyaları Gösterip Sys Klasörü İçine Girmek İstediğimde Giremiyorum Bu Durumda Sys/Bin Klasörü İçine installserver.exe Dosyasını Kopyalayamıyorum.

HelloOX2'yi Açtığımda Otomatikmen Birşeyler Kurmaya Başlıyor.Aşağıdaki Resimde Görülen Beyaz Renkli Sayılardakiler Kuruluyor Fakat Kırmızı Renkli Sayıların Olduğu Kurulumları Kurmadan Bitiyor.

----------Eklendi @ 19:46:14 ---------- Yazıldı @ 19:44:53 ----------

[COLOR=""][SIZE=""]rompatcher dan all patchs yazan yeri apply yap o zaman açılır.[/SIZE][/COLOR]

Konu Sahibi
rompatcher nerdeki appy yapayım x-plore içinde helloOX2 Klasöründekindenmi bahsediyorsun eğer ondan bahsediyorsan ona basıyorum ama sertifika hatası veriyor.

----------Eklendi @ 20:14:44 ---------- Yazıldı @ 20:09:26 ----------

Birde HelloOX u Kurduktan Sonra Hafıza Kartından Klasöre Bişi Taşımak Yada Kopyalamak İstediğimde Hafıza Kartı Tel Hafızası Dışında A-B-C-D-E Diye Bir Dünya Hafıza Yeri Açıldı Bunu Nasıl Yok Edeceğim Acaba?

----------Eklendi @ 20:33:09 ---------- Yazıldı @ 20:14:44 ----------

[COLOR=""][SIZE=""]rompatcher dan all patchs yazan yeri apply yap o zaman açılır.[/SIZE][/COLOR]

Allah rızası için madem yardımcı olmaya çalışıyorsun bari detaylı anlatta şu mübarek günde hayır duası al be kardeşim kaç gündür gece gündüz uğraş dur en azından bilgi paylaştıkça büyür sen bana ben başkalarına bu kadar zormu şunu sıralı detaylı anlatsan olmazmı ?

waycell

Üye
abcde klasörlerini görüyorsan hack olayı tam olarak olmamış olabilir fakat şöyle bir deneme yapabiliriz teli kapat aç menü>rompathcerı aç seçeneklerden aply all patchi tıkla çık bu andan itibaren sys ye giriş serbest installserverı ekleyebilirsin fakat olmuyorsa dediğim gibi hack işlemin gerçekleşmemiştir.başka helloox versiyonlarını deneybilirsin

Konu Sahibi
menüde rom patcher yokki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...