kugelhang2
Üye
yav kardeş bu kadar yazıyı çiziyi anlamak için prof olmak lazım inşallah istanbuldasındır yanına geleyimde şu programı yükle olmazmı.ben türkcell uygulama dükkanından smart recorder indirdim görüşmeleri kaydediyor ancak BİP sesi var
telefonum e75 bu programı yukledim bi saate yakın bekledim fakat hala unpacking file diyo.. Ne kadar beklemem gerekiyo? veya problem ne?
arkadaşlar nokia n82 kullanıyorum
v 35.0.002
17-11-09
rm-313
nokia n82 (02.01)
arkadaşlar acil cevaplarınızı beklerim bir türlü hack işlemini gerçekleştiremiyorum buda bana sıkın tı veriyor bilen birisi varsa
10 tl ben ona yollucam bana lütfen söylesin
22.06.2010 da yazıyorum bunları 0543...... tel numaram
kardeş benim telefonum da e71 aynı versıyondan ama bi turlu hackleyemiyorum unpackıng fıle yazısı yazdığı zaman kalıyo orda dahada ılerlemiyorE71 Telefonum Kolayca Hacklanmıştır....
Uygulanan Yöntem...
İlk Sayfadaki Helloox2 2.3 İndirildi...
Opda Cer ve İle....
PCde Sertifikalandı....
Telefona Yüklendi...
İlk Seferde İnstall Cer Tools Baya Beklememe Rağmen Yüklenmedi...
Telefonu Yeniden Başlattım...
Tekrar Hellox2ye tıklayınca Sorunsuz Yüklendi...
Emeği Geçenlerin Ellerine Sağlık....
410.21.010
08-02-2010
RM-346
Nokia E71-1 (08)
kardeş benim telefonum da e71 aynı versıyondan ama bi turlu hackleyemiyorum unpackıng fıle yazısı yazdığı zaman kalıyo orda dahada ılerlemiyor
ilgin için saol kardeşimde kurulurken telefona mı hafıza kartınamı kurulsun diye sormuyok telefona kaydediyo bunun bütün sürümlerini denedim ama olmadı sen bilgisayarda hangi program ile sertifikaladın belki onda bi problem vardırkardeş sen de alt sürümünü kur ve hafızakartına değil de telefon hafızasına kur ben öyle yaptım ve oldu.Hafıza kartına kuramamıştım unpacking files kısmında çok takılıyordu tel hafızasında ise sorun olmadı bir kez iptal ettikten sonra sorunsuz kuruldu...
E71 Kullanan Arkadaşlar....
410.21.010
08-02-2010
RM-346
Nokia E71-1 (08)
Bu Tel Hacklanıyor...
İlk Yazdığım Şekilde Telefonları Yüklemede Donan Arkadaşlar....
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html
Yukarıda Verdiğim Linkte Gösterilen Herşey Tek Tek Yapıp....
E71 RM - 346 Olan Cihaza 410.21.010 Vers. dan
RM-346 EURO F TURKEY GREY STEEK (0558790) Vers. Yeniden Yüklesinler...
Daha Sonra İlk Mesajda Verilen Helloox2 2.3 indirip
opda yada benzeri sitelerden alınan sertifika ile sertifikalandırıp....
Tele yükleyin...
belki ilk yükleme yine donma yapabilir...
anca tele restart atınca yeniden sorunsuz yükleniyor.....
Sadace Verilen Adımları Dikkatlice Yerine Getiriniz....
İyi Forumlar....
kardeşim tele format attıktan sonra v.1.03 olan sürümünü yükle forumda var bu sürüm reis-i eagles kardeşimiz yüklemiş sağolsun ben opda.net sitesinden aldığım programla sertifikalandırdım.ilgin için saol kardeşimde kurulurken telefona mı hafıza kartınamı kurulsun diye sormuyok telefona kaydediyo bunun bütün sürümlerini denedim ama olmadı sen bilgisayarda hangi program ile sertifikaladın belki onda bi problem vardır
aynısı bnde de war bu sorunu nasıl çözecez arkadaşlarProgramı sertıfıkandırıp calıstırdım ama unpackıng fıles yazıyor 40 dk bekledım ıcraat yok.olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?