Arkadaşım öncelikle telefonunun IMI nosuna özel sertifika alacaksın ve onunla sertifikalayacaksın ozaman sorun olmaz bede sonunda teli hackledim 6700slide sonunda teli f..uckladım...
HelloOX2 kurulumu sırasında "Moving installserver" bölümünde bekliyor sürekli? Takılırsa iptal edip yeniden kurun demişsiniz ama yeniden kurarken de aynı yerde bekliyor? (Telefonum C6-01)
Sorun yaşayan tüm arkadaşlar bu sorunları bende yaşadım hafıza kartını biçimledim telefona hard format attım sonra helloOX2 kurdum sorun düzeldi sizde aynısını yapın yoksa mümkün değil düzelmiyor....
Arkadaşım öncelikle telefonunun IMI nosuna özel sertifika alacaksın ve onunla sertifikalayacaksın ozaman sorun olmaz bede sonunda teli hackledim 6700slide sonunda teli f..uckladım...
kardeş sonunda hellox ile hackledim..Hacked phone yazısını gördüm bu seferde rompacther problemi var..LDD not found yazısı çıkıyo ınstallserver RP+ ve Open4allRP+ bunları aaktif hale getiremiyorum..bu sorunu nasıl çözeriz bilemiyorum..
Aynısı bende de oldu eğer helloOX2yi başka yerden .sis uzantılı olarak alırsanız problem olur asla hack edemezsiniz burada verilen programla kendi IMInize özel aldığınız cer ve k.ey dosyanız ile imzalayın ve programın size üreteceği helloOX2 yi yükleyin ama yüklemeden önce tekrar telefona hard format atın sonra yükleyin rompatcher görünecektir...
beyler benim tel e72 yazılım v71 bu yontem ile hackliyemedim rompatcher cıkmıyor başka yerden rom patcher iindirdim ondada .ldd hatası veriyor açılırken sys klasorune erişemiyorum yardım edermisiniz...
*****süper anlatım**** yukarda anlatılanlar göre oldu.telefonum v35.0.002 dolayı hiç bir haklama ise yaramadı fakat bu yöntem yaradı. not:yapamayan arkadşlar sd kart çıkartın.Hard reset yapın.