Helikopterle Evlenme Teklifi Etti

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Helikopterle Evlenme Teklifi Etti
Balıkesir'de muhasebecilik yapan Onur Sezen, helikopter kamerasına bağlı gül ve yüzük ile kız arkadaşı Nihan Kutluözoğlu'na evlenme teklifi etti.


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Havadan inen evlilik teklifi hem gelin adayını hem çevredeki vatandaşları şaşırttı. Havadan inen yüzük ve çiçeği alıp diz çökerek sevgilisine uzatırken "Benimle evlenir misin?" diyen Onur Sezen, "Evet" cevabını alınca çevredeki vatandaşlar da genç çifti alkış yağmuruna tuttu.

Balıkesir'deki ilginç olay Toplu Taşıma Merkezi'nde gerçekleşti. Muhasebecilik yapan Onur Sezen, kız arkadaşı Nihan Kutluözoğlu'nu bir yakının nikah törenine gitmek üzere Toplu Taşıma Merkezine çağırdı. Sabah saatlerinde hazırlıklarına başlayan Onur Sezen, Göktürk Medya'nın sahibi olan arkadaşı Erkan Yıldız'dan yardım istedi. Balıkesir'de tek helikopter kamerasına sahip Yıldız, mutlu çiftin evlenme teklifi anı için helikopter kamerasıyla hazırlık yaptı. Genç sevgiliye verilmek üzere alınan tek taş pırlanta yüzük ile bir buket çiçek hazırlanıp helikopter kamerasına iliştirildi. Nikah davetine gitmek üzere toplu taşıma merkezine gelen Nihan Kutluözoğlu buluştuğu erkek arkadaşı ile sohbet ederken ne olduğunu anlamadığı bir anda havadan yaklaşan cismi görünce şaşırdı. Çevredeki vatandaşların da dikkat kesildiği olayda Onur Sezen yaklaşan helikopterin altındaki Çiçekli paketi kesip aldıktan sonra sevgilisine dönüp önünde diz çökerek herkesin önünde tek taş yüzüğü uzatarak evlenme teklifinde bulundu. Gördüklerine inanamayan ve büyük şaşkınlık yaşayan genç kız evlenme teklifine, "Evet, kabul ediyorum" diyerek aldığı sürpriz teklif için sevgilisine sarılarak teşekkür etti.

YAZIN DÜĞÜN VAR

Balıkesir'de bir gıda firmasında çalışan Nihan Kutluözoğlu'na ikinci sürpriz ise üzerinde, "Benimle Evlenir Misin?" yazan pankart oldu. Konfetiler eşliğindeki evlilik teklifi helikopter ile havadan çekilen görüntüler ile de tarihe geçti. İHA'ya konuşan gelin adayı Nihan Kutluözoğlu, "Çok büyük bir sürpriz yaşadım. Çok değişik duygular içindeyim, çok mutlu oldum' dedi. "Düğün ne zaman?" sorusuna, "Kısmet" diye cevap veren Kutluözoğlu'nun cevabını damat adayı Onur Sezen, "Düğün yaza" diyerek son noktayı koydu.

Organizasyonun sonunda Onur Sezen, evlenme teklifi için kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.


OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence sade bir teklif yeterli olurdu.
 
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve .caner.
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yapacak bir şey yok kardeşim, :) ben sadece sadeliğin gösterişten daha hoş olduğunu düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Onlar sonrada hiç bir şeyden memnun olmuyor ki. :sır:
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:D
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
uzaktan kumandalı oyuncak itfaye ile aşkım yanıyoryorum evlen benimlee... desem
oyucak arabayı kafamda parçalar
 
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
:blink:
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
514
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
2K
Eykul
levasinay
Cevap
9
Görüntüleme
567
anl_tr


Üst Alt