Hele bi gelin yardım edin aklıl verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hele bi gelin yardım edin aklıl verin
şimdi bizim bi komşumuz var komşumuzunda kızı aynı yaşta sayılırız çocukluktan beri birlikte büyüdük şimdi 1 sene öncesine kadar aramız iyiydi şimdi konuşmuyor benimle neden onun sınıfından bi kız bana aşık olmuş bigün bize geldiler bana dedi bi kız var bizim sınıfta sana aşık olmuş seviyomuş seni dedi ama dedi ayran gönüllü dedi herkezi seviyor dedi attığı mesajlara falan baktım aşkım falan yazıyodu herkeze neyse geldi anlattı bana bende bi zaman sonra bunları beni seven kıza anlattım sonra okulda kavga etmişler işte sen böylesin sen şöylesin falan şimdi birlikte büyüdüğümüz kız komşumuzun kızı konuşmuyor benimle kendimi nasıl ona affettirebilirim facebokta ekli ama hiç konuşmuyor nasıl kendimi affettireyim akıl verin ya somuru:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Oncelikle Sakin Ol Ve Uzulme ..
Seni Kimseye Degismem De (Hangisini Seviyorsan Artik 'Sanirim Komsu Kizi')
Deger Meselesinden Bahset .. Ona Deger Verdigini Hissettir ..
Ve Biraz Zamana Birak .. Araniz Duzelir ..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
codblackops2

codblackops2

Üye
çocuklarımın anası , evimin hanımı ol de :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
çocuklarımın anası , evimin hanımı ol de :D

ciddi soru sordum :dry:

- - - Eklendi - - -

Oncelikle Sakin Ol Ve Uzulme ..
Seni Kimseye Degismem De (Hangisini Seviyorsan Artik 'Sanirim Komsu Kizi')
Deger Meselesinden Bahset .. Ona Deger Verdigini Hissettir ..
Ve Biraz Zamana Birak .. Araniz Duzelir ..

hafta içi okula hafta sonu dersaneye gidiyor nasıl yapsam dikilsem karşısına konuşsam olurmuki :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
ciddi soru sordum :dry:

- - - Eklendi - - -

hafta içi okula hafta sonu dersaneye gidiyor nasıl yapsam dikilsem karşısına konuşsam olurmuki :hmmm

Konusmadan Olmaz Zaten ..
Seviyorsan Bunu En Aciklayici Kelimeler Ile Soyle .. Zaman Kaybetme .. Kiz Teselliyi Baska Yerde Aramasin ..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

Konusmadan Olmaz Zaten ..
Seviyorsan Bunu En Aciklayici Kelimeler Ile Soyle .. Zaman Kaybetme .. Kiz Teselliyi Baska Yerde Aramasin ..

ya sevme falan değilde sadece arkadaştık biz ama aramız önceden iyiydi şimdi konuşmuyor dersanesini öğrenip gideceğim dikileceğim karşısına

codblackops2

codblackops2

Üye
hmmm ciddi cevap verecek olursak :yanına git o senden uzaklasacaktir,gönlünü alacak sözler söyle,bir zaman sonra senden kaçmayı bırakacaktır diye düşünüyorum :hmmm.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
şimdi bizim bi komşumuz var komşumuzunda kızı aynı yaşta sayılırız çocukluktan beri birlikte büyüdük şimdi 1 sene öncesine kadar aramız iyiydi şimdi konuşmuyor benimle neden onun sınıfından bi kız bana aşık olmuş bigün bize geldiler bana dedi bi kız var bizim sınıfta sana aşık olmuş seviyomuş seni dedi ama dedi ayran gönüllü dedi herkezi seviyor dedi attığı mesajlara falan baktım aşkım falan yazıyodu herkeze neyse geldi anlattı bana bende bi zaman sonra bunları beni seven kıza anlattım sonra okulda kavga etmişler işte sen böylesin sen şöylesin falan şimdi birlikte büyüdüğümüz kız komşumuzun kızı konuşmuyor benimle kendimi nasıl ona affettirebilirim facebokta ekli ama hiç konuşmuyor nasıl kendimi affettireyim akıl verin ya somuru:

Kardes bosbogazlik yapmissin ve ayvayi yemissin . Hemen hemen benzer bir durum benimde basima geldi kiz beni seviyodu ama 2 senedir konusmuyoruz ve bu boyle devamda edecek galiba :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
ya sevme falan değilde sadece arkadaştık biz ama aramız önceden iyiydi şimdi konuşmuyor dersanesini öğrenip gideceğim dikileceğim karşısına

O Zaman Onun Gibi Bir Arkadasi Kaybetmek Istemedigini Soyle ..
Onun Arkadasligini Kimseye Degismeyecegini Soyle ..

bboyQ7

bboyQ7

Üye
hmmm ciddi cevap verecek olursak :yanına git o senden uzaklasacaktir,gönlünü alacak sözler söyle,bir zaman sonra senden kaçmayı bırakacaktır diye düşünüyorum :hmmm.

Yok arkadas o kadar kolay degil.Benzer bi durumda ben neler neler yaptim ama ne fayda :(

codblackops2

codblackops2

Üye

Yok arkadas o kadar kolay degil.Benzer bi durumda ben neler neler yaptim ama ne fayda :(

Bu tür durumlarda karşısına geçip tüm duygularını ifade etmek daha mantıklı ama onun için de cesaret lazım.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Aynen böyle de : İstersen döv,ağzımı burnumu kır ama küsme be x,valla bi garip oluyorum küsme lütfen.Konuşmasanda olur ama küsme lütfenn.Özür dilerim herşey için felan filan.

dookie85

dookie85

Üye
ben anlamadım kardeş. sen seni seven kızla çıkıyosun herhalde şimdi, çıkarken de komşu kızının geçmişte söylediklerini söylemişsin.
burdaki arkadaşlar sanki sen komşu kızına yazıyomuşsun gibi anlamış sanırım. ya da ben mi yanlış anladım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...