Heinza Ulaşılamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
Heinza Ulaşılamıyor
Galatasaray'da Antalya kampı öncesi Tomas ve İliç ile başlayan yabancı krizi yeni bir boyut kazandı. Kamptan bademcikleri iltihaplandığı için ameliyat olma gerekçesiyle ayrılarak, ülkesine giden Çek futbolcu Marek Heinz'den beş günder haber alınamadığı kulüp doktorlarının, sağlık heyetinin ve yöneticilerin bu oyuncuya ulaşma çabalarının sonuç vermediği bildirildi.

Teknik heyet tarafından ameliyat olması için onay verilen Heinz, "İstanbul'da operasyon geçir" uyarısına karşın, ailesiyle birlikte olmak ve tedavi süresini ülkesinde geçirmek üzere kamptan ayrılmıştı. Ancak bu futbolcunun telefonlara bile çıkmaması ve kendisine hiçbir şekilde ulaşılamaması kafalarda soru işareti bıraktı. Galatasaray yönetiminin, yaşanan maddi sorunlar çerçevesinde, Heinz'ın transfer olduğu günden bu yana parasını alamadığı gerekçesiyle Ribery gibi kaçmasından endişe ettiği öğrenildi. Çek futbolcunun, FIFA'ya başvurarak sarı-kırmızılı kulüp ile yollarını ayırabileceği de iddia edildi.

Cim-Bom, transferin son gününde Marek Heinz'ı Mönchengladbach kulübünden 2 milyon Euro karşılığında almış, bonservisi iki taksitte ödenmişti. Ancak oyuncuya bugüne kadar tek bir kuruş ödeme yapılmadığı ifade edildi.

12.01.2006

Kaynak : Milliyet

keano

Üye
Heinz bizde yaa... 3 gundur bende kaliyo, cek yemekleri falan ogretti, pilsner biranin cek cumh daki pilsen sehrinden oldugunu tekrarlayip duruyo manyak, neyse aldik biletini dun, bindirecem otobuse yarin 15:00de, 2 bidonda peynir yolluyorum biri garajdan aliversin manyagi.

slayer

Üye
geçmiş olsun....

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla heinz'in yokluğunun hissedileceğini sanmıyorum. Zaten oynasada oynamasada farketmiyor.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
<div class='quotetop'>(Super Serhan &#064; Jan 12 2006, 04&#58;02 PM) [post=250933]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla heinz&#39;in yokluğunun hissedileceğini sanmıyorum. Zaten oynasada oynamasada farketmiyor.
[/b][/quote]
Serhan sana katılıyorum Heinz olsa nolur olmasa nolur???Çıkar nasılsa bi yerden ya da Ribery gbi başka bi klüple sözleşme imzalamış derlerse hiç şaşırmam

kikaksk

kikaksk

Üye
aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Darkmayne

Darkmayne

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Jan 12 2006, 06&#58;49 PM) [post=251054]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
[/b][/quote]
koptum burda

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kaçırdılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(Super Serhan &#064; Jan 12 2006, 04&#58;02 PM) [post=250933]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla heinz&#39;in yokluğunun hissedileceğini sanmıyorum. Zaten oynasada oynamasada farketmiyor.
[/b][/quote]
katılıyorum varmıydı ki heinz

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 12 2006, 08&#58;23 PM) [post=251154]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kaç&#305;rd&#305;lar
[/b][/quote]

rela madrid olmas&#305;n

yitik savaşçı

Üye
Heinz ameliyat oldu - 13.01.2006 16:19

Galatasaray&#8217;da Antalya kamp&#305;nda hastalanarak ülkesine giden Marek Heinz, ülkesi Çek Cumhuriyeti&#8217;nde ameliyat oldu.

Bademcikleri ödem yapt&#305;&#287;&#305; için kamp&#305;n ba&#351;&#305;nda ülkesine gitmek zorunda kalan deneyimli futbolcunun dün ameliyat oldu&#287;u ve operasyonun ba&#351;ar&#305;l&#305; geçti&#287;i aç&#305;kland&#305;. Çek futbolcunun yakla&#351;&#305;k 2 hafta sahalardan uzak kalaca&#287;&#305; aç&#305;kland&#305;.

Mynet Spor

--------

Ameliyat s&#305;ras&#305;nda arad&#305;larsa ula&#351;amam&#305;&#351;lard&#305;r tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...