Tavsiye hediye kartı nasıl silinir

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
hediye kartı nasıl silinir
telefon bölge ayarı birleşik krallık yaparak aldığımız hediye kartını bir türlü silemedim bilgisi olan varmı nasıl siliyoruz cüzdan girip sil dediğimde oturum açarak siliniz yazıyor oturum açıyorum açılan sayfada dil yabancı olduğu için bi türlü silmeyi halledemedim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
verdiğim linke tıklayın ve aşağıdaki adımları uygulayın.

adresine gidin ve telefonunuzda kullandığınız Microsoft hesabını kullanarak oturum açın.

2. Ödeme Seçenekleri'ni ve silmek istediğiniz kartı tıklatın.

3. Microsoft hesabınızdan kartınızı silmek için Kaldır'ı tıklatın ve yönergeleri izleyin.

4. Telefonunuza geri dönün. Cüzdan'da, Daha Fazlası'na Daha Fazlası simgesi dokunun ve ardından Yenile'ye dokunun. Bu işlem, Cüzdanınızı Microsoft hesabınızla eşitler.

5. Karta dokunup bekleyin, ardından Sil'e dokunun ve sonra bir kez daha Sil'e dokunun.

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim linke tıklayın ve aşağıdaki adımları uygulayın.

adresine gidin ve telefonunuzda kullandığınız Microsoft hesabını kullanarak oturum açın.

2. Ödeme Seçenekleri'ni ve silmek istediğiniz kartı tıklatın.

3. Microsoft hesabınızdan kartınızı silmek için Kaldır'ı tıklatın ve yönergeleri izleyin.

4. Telefonunuza geri dönün. Cüzdan'da, Daha Fazlası'na Daha Fazlası simgesi dokunun ve ardından Yenile'ye dokunun. Bu işlem, Cüzdanınızı Microsoft hesabınızla eşitler.

5. Karta dokunup bekleyin, ardından Sil'e dokunun ve sonra bir kez daha Sil'e dokunun.
linkten oturum açtım soldaki menuler yabancı olduğu için kaldır menusu nu bulamadım Account altında basic info, security-paswort, recent activity, alliases, related accounts. Billing altındada trancactions, subscriptions, payment options, billing info, billing help yazıyor yabancı dil bende yok girdim menulere ama çözemedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Allah allah sayfanın Türkçe açılması lazım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Yararlı olabilecek bir tavsiye teşekkürler.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Allah allah sayfanın Türkçe açılması lazım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende şuan bölge birleşik krallıkta burdan aldığım hediye hesabı silmek istediğimden bölge değişmedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim de bölge Abd ama Türkçe açılıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
benim de bölge Abd ama Türkçe açılıyor.
al abi bende silmiyor
Bir veya daha fazla bekleyen gider nedeniyle bu ödeme seçeneği şu anda kaldırılamıyor.
bu hatayı alıyorum

TurboCall

TurboCall

Üye
al abi bende silmiyor
Bir veya daha fazla bekleyen gider nedeniyle bu ödeme seçeneği şu anda kaldırılamıyor.
bu hatayı alıyorum

Commerceden kaldırın, hata veriyorsa int exp ile dene faturalandırma bilgilerinde ödenmemiş ücret varsa kalkmaz.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Commerceden kaldırın
ya denedim olmuyor hata veriyor hatada altta yazan

Üst Alt