Hediye alacam da...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Hediye alacam da...
iyi günler kardeşlerime telefon alacam 12 yaşında ikiz kız kardeşlerim var. doğum günleri yaklaştığı için onlara telefon almayı düşünüyorum. fakat bi türlü karar veremedik. dokunmatik istiyorlar. turkcell t10 hoşuma gitti veya vodafone 858 modeli. yalnız turkcellin telefonlarına vodafone hat taksak çalışır mı :) bu konuda kararsız kaldım. sizinde farklı önerileriniz varsa beklerim. çok uçuk bir şey olamasın yeterli :) en fazla 200 lira kadar :) teşekkürler

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Android alma o fiyata:oke:star 2 falan al

xPaSHax

xPaSHax

Üye
2ci el kutuyla satanlar oluyor tertemiz denk dusurursen samsung modellerine bak derim yada 5800 olabilir

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
5800 gibi cihazlar çok kaba gelir onlara.dediğim gibi androidsiz samsunglara bak

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
neden android değil peki ? bunların mesajla falan işi olamaz yaşları ufak oyun falan işte oynarlar :)

Symbianize

Symbianize

Üye
t10 androidle oyun oynanmazki gene en iyisi o fiyata 5800

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
hocam büyük düşer o

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kardeşler hem kız hemde 5800 öneriyorsunuz.o telefonu takoz diye fırlatırlar.kapkalin bişey.o fiyata star 2 ile java oyun da oynar mesajda atar filmde izler internete de girer.ayrıca t10 inceledim ilk çıktığında menüde bile kasiyor bi angry birdsi 10 dakikada zor açıyor

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardeşler hem kız hemde 5800 öneriyorsunuz.o telefonu takoz diye fırlatırlar.kapkalin bişey.o fiyata star 2 ile java oyun da oynar mesajda atar filmde izler internete de girer.ayrıca t10 inceledim ilk çıktığında menüde bile kasiyor bi angry birdsi 10 dakikada zor açıyor

5800 evet takoz ama star2den daha kaliteli oyunlari var ayrica 5800 internet perofrmansi star2 den iyi on kamerasi var haritasi var var oglu var tek sorun tasarim ama 12 yasindaki birinin tasarimi onemseyecegini sanmam

xPaSHax

xPaSHax

Üye
Starda olurda 5800 niye olmuyor kucuk kiz tutupta takoz gibi telefonmu diycek o an mutluluktan naptigini bilmiycek hem nokia kullanmasi kolay samsungda karisik

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
T20 olabilir. Ama t10 kullanmıştım asla önermem.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
Bence symbian nokia al hem cesidi cok hem kullanimi kolay oyun yuklersin oynar bisey yaparken zorlanmaz elinden dusurur cihazi nokialar genelde saglamdir benim sahsi fikrim

- - - Eklendi - - -

Bence symbian nokia al hem cesidi cok hem kullanimi kolay oyun yuklersin oynar bisey yaparken zorlanmaz elinden dusurur cihazi nokialar genelde saglamdir benim sahsi fikrim

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 858 nasıl peki ?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
Vodafone turkcell gibi cihazlardan uzak dur derim o hataya dustum meraktan geldi basima :)))

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi sorunlarla karşılaştınız ?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
Cihazlar cok yavas asiri hemde oyun bile oynanmiyor kamera cok kotu vasat otesi android zaten hepsi karmakarisik cihaz bazen kafasina gore kitleniyor bide hala kampanyali aldim parasini oduyorum cihaz 2 ayda pert

cyber

cyber

Üye
asha serisine bak

trecool

trecool

Üye
kardesim lg optimus me lere bak 2. el olur o fiyata tam aradığın gibi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
12 yaşindaki cocuklara cep telefonu hediye almak cocuklarin gelişimi acisindan sakincali. Bence sen o kardeşlerime başka hediye al.:oke:

• Beğen
Tepkiler: bertinos
Kerim.

Kerim.

Üye
androidde gio dan düşük tel alma :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt