hedefime bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unal19

unal19

Üye
    Konu Sahibi
hedefime bakın
şimdi şanlıurfa ticaret meslek lisesi 2 sınıf bilgisayar programcılıgı bölümünü okuyorum
allahın izniyle sınıfımı geçecem kalsam şutluyolar(atıyolar) çünkü 1 sınıfta sınıfta kalmıştım liseyi bitirip sınavsız 2 yıllıgı bitirip (önlisans) mezunu olarak askere gidecem orda uzman çavuşluk sınavına girip 70 üzeri puan alıp munakata girecem 1500 m 08 dk10 sn yede kaçıp 40 mekik 30 şınav 3 barfiks çekip hastaneye uzman çavuş olur raporu alıp atandıgımı bekliyecem atandıktan sonra 3 sene çalışıp astsubaylık sınavına girip astsubay olup başçavuşluga kadar yükselmek istiyorum tabi yaşarsam tabi 4 sene daha yaşarsam

daha yaşım 17 kurdugum hayallere bakın :heyo:

acaba bunlar gerçekleşirmi
ilk önce bu olacam

buna kadar yükselmek istiyorum

omayra

Üye
Hayırlısı olsun kardeşim. :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
azim olursa gerçekleşir sende bunu görüyorum çok güzel bir gelecek planı
inşallah istediğini gerçekleştirirsin:oke:

_KadirşinaS_

Üye
Bu kadar net hedeflerin varsa mutlaka birşeyleri başarırsın

bora006

bora006

Üye
kardeşim kusura bakma ama Allah sana akıl fikir versin uzmanlıktan çıkıp astsubay olmak o kadar ZOR Kİ gel sen daha yolun başındayken direkt astsubay hazırlama okulu sınavına gir

sana bi kaç tane link vereyim sınavları takip et

unal19

unal19

Üye
    Konu Sahibi
tşk zaten sonradan düşündüm bizim milli güvenlikçide bizi yönlendiriyo balıkesir astsubay m.y.o gidecem
yorumlar için tşk inş olur vatana bir hizmette biz etsek ne güzel olur

bora006

bora006

Üye
hayırlısı ne diyelim Allah işini rastgetirsin

maxiburak

maxiburak

Üye
çok çalısmalısın

kurt bey

kurt bey

Üye
bilgisayar programcılığını bitirdim. sora senin hedeflediğin gibi m.y.o okudum oda 3 sene önce bitti. bu ağustosdada allah nasip ederse askere gidiyorum. sana tavsiyem dostum madem bilgisayar programcılığı okuyosun güzel mesleğin var öncelikli hedefin bu branşında ilerlemek olsun. uzman çavuşluk çokda hedef seçilecek bi meslek değil. eğer adrenalin istiyorsan git polis meslek yüksek okulu sınavlarına gir. ha hiçbiri olmadı ozaman askere gidince bakarsın olursa olur. Ama meslektaşım sayılırsın önce kendi branşında ilerlemeyi bi düşün. daha yolun çok başındasın geleceğini böyle bi hedefe sabitleme askerlik bu 1 saat sorası bile belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...