HDD Yardımı ACİLLL !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HDD Yardımı ACİLLL !
arkadaşlar eski bilgisayarım çalışmıyor hdd si var 120 gb o çalışıyor ama bağlıcak bı bılgısayarım yok bunu nasıl usb ıle bağlarım bilgisayara. evdeki diğer bilgisayarlarım hdd si 120 den çook daha yuksek yanı içine bilgisayarın bağlamam saçma olur bende usb flash bellek gibi harici kullanmak istiyorum ama bunun bir kablosu varmı yok mu bılmıyorum nasıl bağlarım aparat varmı lutfen yardım edın

ANIL

Admin
hdd kutusu alabilirsin. usb ile bağlanabiliyor.

Konu Sahibi
hdd kutusu nasıl bırşey internette fotoğrafı varmıdır ? ayrıca fıyatı ne kadar arkadaşım ?

ANIL

Admin
buradan bakabilirsin

buradan bakabilirsin
iyi güzel ancak arkadaşın elindeki harddisk eski olduguna göre büyük ihtimalle..
3.5 inç 7200rpm ve IDE harddisktir...
7200rpm harddisklerde usb den gelen güç yeterli olmayabiliyor...
3.5 inç harddisk kutularıda biraz büyük

neyse arkadaşım sen harddiskin modeline markasına üzerinden bakarak yazarmısın buraya

Konu Sahibi
burdakınden arkadasım bunun aynısı var bende yardım edın p.tesiye kadar halletmem lazım

bunu alabilirsin

Konu Sahibi
ben bunu tam olarak ne yapıcam yardım edermısınız?

Konu Sahibi
bırsey merak edıyorum pekı ben bunu alınca içine mi gircek hdd im

Bağlantı ve kasa uygunsa usb ile kullanabilirsin.

Konu Sahibi
bende bu hdd yı ona nasıl takıcam kı ? takınca neler yapmam gerekecek ve nasıl takacam ? ayrıca flash bellek gıbı kullanılabılır mı ?

bende bu hdd yı ona nasıl takıcam kı ? takınca neler yapmam gerekecek ve nasıl takacam ? ayrıca flash bellek gıbı kullanılabılır mı ?
o alacagın harddisk kutusunu açıp hardıskı içine takacaksın çok basit..
sonra usb bellek gibi kullanırsın.

Konu Sahibi
hım bunu nereden temın edebilirim teknosada varmı

- - - Eklendi - - -

ayrıca benım haddiskim ya buyuk yada kucuk gelirse ?

hım bunu nereden temın edebilirim teknosada varmı

- - - Eklendi - - -

ayrıca benım haddiskim ya buyuk yada kucuk gelirse ?
kardeşim alla alaaaa...
o kadar yazdık dogru düzgün okumuyormusn...
sana keyfimizden elindeki harddıskın modelni sormadık uygunmu diye baktık...

link verdıgımız yerdede mecvut... BİMEKS.. harddiskide alırsın gidersin ordakı çalışanlara soylersin ben usb harddisk kutusu alıcam diye
sana yardımcı olurlar
:

Konu Sahibi
peki teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz p.tesi ilk işim onu almak olucak sağolun yarına kadar bu sorunu cozmeseydım 200 tl vermek zorunda kalırdım :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...